Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Honnan öltözteted 0-3 éves...

Honnan öltözteted 0-3 éves korú gyermeked/gyermekeid?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 17. 14:44
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Benetton, Zara, H&M, Orchestra,a nagynak sport markaboltokbol is vasarolok.En sem vettem meg soha hasznalt ruhat sem magamnak, sem a gyerekeknek.
2015. ápr. 18. 00:47
 22/30 anonim ***** válasza:
Brendon,Mamas&Papas,Nike,Adidas,Zara,H&M.Még én sem vettem soha használt ruhát,és nem is fogok.
2015. ápr. 18. 00:47
 23/30 anonim ***** válasza:

14 vagyok> én sem szoktam vásárolni ruhát magamnak másodkézből így egyértelmű hogy a gyerekemnek sem vásárolok.

Még Mamas and Papasból is szoktunk de ritkábban.

2015. ápr. 18. 10:36
 24/30 anonim ***** válasza:
Ruhák cipők 80% Brendon(innen is több márka, nike, adidas, chicco,kanz, woopi stb.) a maradék 20% pedig H&M, Gap, Next, Mamas&Papas
2015. ápr. 18. 14:09
 25/30 anonim ***** válasza:
Kedves 14-es! A burberrys ruhakat hol veszed?
2015. ápr. 18. 15:35
 26/30 anonim ***** válasza:

FB csoportok, innen használt és új is, Tesco, Auchan, Lidl, C&A, H&M.

Cipőt csakis újat veszek, Deichmann vagy a közelünkben lévő bababolt, mert a kicsinek a Szamos a legjobb a lábformája miatt.

2015. ápr. 18. 17:57
 27/30 anonim ***** válasza:

14 vagyok> Parndorf és a Burberry online shopjáról rendelek vagy külföldi út során

De néhány ruhadarabról van szó.

2015. ápr. 18. 18:44
 28/30 anonim ***** válasza:
Turikat ajánlom. Takko-t felejsd el !
2015. ápr. 29. 11:03
 29/30 anonim ***** válasza:
Én szívesen vennék új ruhákat magamnak is, de sajnos nekünk nem telik rá! :( Van ez a réteg is. :(
2015. ápr. 29. 11:05
 30/30 anonim ***** válasza:

Én szinte csak turibol. Megtehetnem, hogy ujat veszek,de van ami 1 hét alatt kinott.. a turis ruha nem egeszsegtelen :)

Es nem sajnalom, ha kiszakad, foltos lesz...stb. es nem kell tarolgatom. Odaadom a raszoruloknak. csak néhány tuti darabot teszek el. Igy a helyet sem foglalja.

Meg igazából nekem jó érzés, hogy szépen van oltoztetve pár száz forintból. Meg a ruha megtalálása is jó érzéssel tölt el :))

2015. máj. 8. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!