Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Honnan öltözteted 0-3 éves...

Honnan öltözteted 0-3 éves korú gyermeked/gyermekeid?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 17. 14:44
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Tesco, H&M, Auchan

Régen magamnak sokat Hádáztam, hát ha most lenne türelmem akkor néznék ott rucikat, de abba a tömegbe ami szokott lenni semmi kedvem :

2015. ápr. 17. 16:12
 12/30 anonim ***** válasza:
Turkálóból
2015. ápr. 17. 16:36
 13/30 anonim ***** válasza:

H&M C&A Zara Next

2 éves kislány. Születése óta innen öltöztetem.

2015. ápr. 17. 16:37
 14/30 anonim ***** válasza:

zara baby,gap baby,benetton, ikks, mexx amég münködőtt (bezárt a cég decemberben),esprit, néha valami exkluzívabb darab mint burberry ha valami komolyabb helyre vagyunk hivatalosak

13 hónapos kislány

2015. ápr. 17. 16:59
 15/30 anonim ***** válasza:

H&M, C&A, bababoltok

De nem kellett túl sok ruhát vennem, szinte mindenkitől azt kaptunk ajándékba a baba születése után (szerencsére különböző méretekben:)).

2015. ápr. 17. 17:14
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Az utcánkban lakik egy család, ahol a kisfiú pont egy mérettel nagyobb, mint a fiam. Potom pénzért nagyon jó ruhákat veszek tőlük, amiket kinő éppen.

De szoktam néha Tescoban, KIKben is venni, meg fb csoporton belül. Anyósom a Lidl-ben vesz sok ruhát ajándékba, vagy szintén Tescoban.

2 éves a fiam

2015. ápr. 17. 17:21
 17/30 anonim ***** válasza:
Scamp, Tesco, Lidl, Háda.
2015. ápr. 17. 19:13
 18/30 anonim ***** válasza:
Turi (felsőruhák, farmer, szoknya, pulcsi, kabátfélék), Next és Gap online rendelve (főként alapdarabok, bodyk, zoknik, leggingsek, harisnyák), néha H&M személyesen, Tesco nagy ritkán (tetszenek, de a minőséggel nem vagyok megelégedve), nagyon néha jófogás és társai (pl. overál, nagyobb darabok)
2015. ápr. 17. 20:46
 19/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! :) Hugimmal tegnap beszélgettünk, ők most várják az első babájukat, és azt mondta, hogy én vagyok szerinte az egyetlen élő ember, aki nem vesz soha használt ruhát a gyereknek. :P :D Ők is sokszor turiznak (ISten őrizz, hogy valaki félreértse, nincs bennem lenézés vagy mittudoménmi), és gondoltam felmérem. :)
2015. ápr. 17. 22:03
 20/30 anonim ***** válasza:
Én se vettem még soha turkálóból de semmi bajom vele ha más igen.tescoban és egy nőnél szoktam vásárólni ,ők csinálják a boltokba is a baba ruhákat.meg néha auchanba meghá ahol meg tetszik.
2015. ápr. 17. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!