Miért foglalkozik valaki azzal, hogy én új cipőt adok a gyerekemre, ha én sem foglalkozom azzal, hogy ő használt cipőt vesz a sajátjának?
Figyelt kérdés
Már kezd nagyon irritáló lenni,hogy engem akarnak megtanítani spórolni,és ráadásul olyan ember akar használt cipőt küldeni a gyerekemnek ajándékba aki többszázezret keres.Az ő dolga,persze attól még mindenki arra költ amire akar.. Mindenkinek a saját dolga,mit ad a gyerekére, nyilván használt cipő és használt cipő között is létezik különbség,hogy agyonhordott vagy párszor használt, de nekem ne kelljen magyarázkodni,miért nem spórolok a gyerekem lábán,főleg,hogy lúdtalpas is szegény..2015. ápr. 10. 12:34
11/22 A kérdező kommentje:
Remélem így már azért érthetőbb...
2015. ápr. 10. 12:46
12/22 anonim válasza:
Mondd meg, hogy nektek nem kell. Nekem anyós volt ilyen az elején, innen-onnan mindenféle dolgokat (játék/ruha/cipő) "szerzett", és állandóan gyüjtögette. Én nem vagyok egy nagysága, csak egy egyszerű vidéki nő...de komolyan olyasmiket szerzett amit a gyerek közelébe sem vittem volna. Pl egyszer hozott egy minimum 100 esztendős plüss macit ami egy merő macskaszőr volt (és azt mondta hogy kimosta!). Én akkor, ott megmondtam hogy köszönöm elég volt! Mi továbbadunk minden baba/gyerekholmit a barátnőméknek, és azt is alaposan átválogatom hogy agyonhasznált, foltos ruhákat pl kodobom. Ja és ne magyarázkodj. :)
13/22 A kérdező kommentje:
Nem lennék mérges,ha anyám nem úgy adná elő,mintha én egy "nagysága" lennék ahogy te írtad az előbb,és úgy adja elő,hogy az a normális amit a másik hölgy csinál..na és anyám se adott nekünk sose használt cipőt,pontosan tudja hogy én sem adok a gyerekem lábára,ha van rá mód,és nem elég hogy magyarázkodom kell,mert arra kényszerít,még finoman állást is foglal,na akkor ha valaki állást foglal,akkor én is had vegyem a bátorságom,hogy a saját anyámnak megmondjam a véleményem a használt cipőkről..bár furcsa hogy a saját anyám játsza az eszét,aki ezzel jómaga ose értett egyet.
2015. ápr. 10. 12:59
14/22 A kérdező kommentje:
Mi is kaptunk gyerekruhákat,stb. ott meg a sógornőm sértődött meg anyóssal egymást uszították,mert mi mást mertünk adni a gyerekre,vagy mást is mertünk venni,ami nekünk tetszik, és mindent nem fogadtunk el megköszöntük a többit visszaadtuk. Erre mondták,dobjuk a cuccaikat a kukába,nekik nem kell, folyton az volt,mit nem használunk fel,nekem ebből elegem lett,no és én nem dobok ki gyerekholmit a kukába,ami nem kellett még el tudta volna adni,ezen inkább megsértődött..no comment..20 hetes terhesen még nem akartam azzal foglalkozni,hogy 7 évesen mit fogok ráadni a gyerekemre..azt is megértem,hogy ők nem akarják tartogatni,bár nem én kértem,de azért kicsit sok volt az nekem..az a roham..
2015. ápr. 10. 13:05
15/22 A kérdező kommentje:
És anyósom minden héten új pakkal állított ide,a sógorőm cuccaival..én épp a babaszobával voltam elfoglalva meg a magzatommal..ő meg szinte iskolás korban ráadható holmikat mutogatott.meg zúditották rám a dolgaikat..szerinetm ezt részükről nem így kellett volna..és ez nem arról szól,hogy valamiért nem hálás az ember. És akkor még az volt hogy vágtuk a pofákat..Kérdezés nélkül hozták ide a zsákokat,ami náluk felgyűl évek alatt..rájött anyósomra a pakolhatnék otthon,khogy megszabaduljon a holmiktól..
2015. ápr. 10. 13:11
16/22 A kérdező kommentje:
És akkor még anyósom azt merte mondani,hogy ha turkálóba veszek gyerekemnek ruhát,a sógornőm vagyis a lánya megsértődik..mert én mertem a gyerekemnek venni valami aranyosat amit én megláttam ott...és megtetszett..
2015. ápr. 10. 13:13
17/22 anonim válasza:
Jófej családod van :/
Anyósom is folyton hord ide 100 éves, agyonhasznált, rossz anyagú, rossz fazonú cuccokat. Fapofával elrakom, aztán kiselejtezem. Kb 10-ből 1 db hordható...
18/22 anonim válasza:
Ne húzd fel magad, és különösen ne dobd a kukába az ilyesmit. Én sem adom rá a gyerekemre a használt cipőt, meg használt fehérneműt, a ruhát is megválogatom, de odaadom szegényebbeknek, akik örülnek neki.
19/22 A kérdező kommentje:
Nem húzom fel magam m ár,csak miért ne adhatám vissza annak aki adta, hogy köszönjük a többit visszaadnánk, a másik meg,hogy azért voltam mérges,mert megsértődtek...hogy mit adok a gyerekemre mti em figyelték mit veszünk...
2015. ápr. 10. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!