Miért foglalkozik valaki azzal, hogy én új cipőt adok a gyerekemre, ha én sem foglalkozom azzal, hogy ő használt cipőt vesz a sajátjának?
Figyelt kérdés
Már kezd nagyon irritáló lenni,hogy engem akarnak megtanítani spórolni,és ráadásul olyan ember akar használt cipőt küldeni a gyerekemnek ajándékba aki többszázezret keres.Az ő dolga,persze attól még mindenki arra költ amire akar.. Mindenkinek a saját dolga,mit ad a gyerekére, nyilván használt cipő és használt cipő között is létezik különbség,hogy agyonhordott vagy párszor használt, de nekem ne kelljen magyarázkodni,miért nem spórolok a gyerekem lábán,főleg,hogy lúdtalpas is szegény..2015. ápr. 10. 12:34
1/22 anonim válasza:
msoly,köszönöm aztán szekrény mélye. ennyi :-)
2/22 anonim válasza:
Ne magyarázkodj. Nem kell vele foglalkozni, most mit érdekel téged a szomszéd véleménye?
Túl sok ember van azzal elfoglalva, hogy mások hülyeségének megfeleljen.
3/22 A kérdező kommentje:
Szekrény helyett kuka..
2015. ápr. 10. 12:39
4/22 anonim válasza:
szerintem anyagiaktól független is lehet az, ha valaki ajándékozni akar számukra már nem szüséges dolgokat másoknak,
mégis honnan tudná, hogy neked kell vagy nem, csupán felajánlotta. vagy elfogadod vagy nem, ha elfogadtad sem vagy köteles használni.
5/22 A kérdező kommentje:
Nem a sajátját ajándékozza..hanem amit ő turkált..meg használt bugyit..azért az elég gáz..
2015. ápr. 10. 12:40
6/22 anonim válasza:
Vannak a világban "nagy tanácsadók", akik úgyis jobban tudják, de nem szabad ezen felhúzni magad.
Én ilyenkor bólogatok, aha-aha, aztán úgyis azt csinálom, amit akarok vagy amit tudok.
7/22 A kérdező kommentje:
Én se veszek a gyerekének használt cipőt meg bugyit..ha már a másik gyerekének viszek valamit, akkor legalább megnézem mit..
2015. ápr. 10. 12:41
8/22 anonim válasza:
jaj én is kaptam használt bugyit meg mindent. bugyikat kivágom,ruha jó alvósnak aztán kész. nem kell túlreagálni.
1es
9/22 A kérdező kommentje:
Szerintem meg elég bicskanyitogató ha többszázezret kereső ember akar engem megtanítani a spórolásra..ennyi erővel én is mondhatnám azt hogy ennyit számít a gyerekének az egészsége..olyanon spórol amin nem kéne..de felém mindig érzékelteti hogy mi a jó..
2015. ápr. 10. 12:44
10/22 A kérdező kommentje:
Nem reagálnám túl,ha anyám nem értene egyet vele, és nem ő adogatná nekem ezeket oda..mégis csak a lánya vagyok,ne egy másik anyával vetesse meg a gyerekem holmijait,hanem engem hívjon fel...
2015. ápr. 10. 12:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!