Csak engem idegesít? Mondjátok meg őszintén!
Azt már elfogadtam, hogy a kórházban csak angol pólyába teszik a gyereket, ott meleg van, meg higiénikusabb is.
De otthon, mai anyukák mért nem teszik pólyába a babát pár hétre ? Az a pici meleg test, ahogy megszületik, még kivánja az anyameleget, olyan meleg nem lehet a lakás, hogy egyszál ruha, meg a takaró elég legyen. fogni is könnyebb benne, és tartja a hátát. Másik egyhónapos gyerekre póló, nadrág, egy évig pici baba, olyan szép tipegőket árulnak, sokkal babásabb. Nadrágban pólóban járhat 1 éves korától, akármeddig.Minden véleményt elfogadok !
Rendes pólya volt kórházban és itthon is.De nagyon meleg a lakás és nem szerette.Én ezért vettem nagy vászon lepedőt és abból hajtogattam pólyát kb féléves koráig.
Engem személy szerint a 3-4 hós babákra adott balerinacipők és kis szandálok irritálnak.
Elfogadom a válaszokat, az utolsónak főleg igazat adok a lábbeli kérdésben, én is túlzásnak tartom 3-4 hósra adni.
A badyt nagyon jónak tartom, könnyű tisztázni a gyereket, és nem csúszik az összes cucc a nyakába.nem változik semmi véleményekre voltam kiváncsi.
Én is pólya párti vagyok :) kórházban is úgy voltak a babák. Szerintem jobban védte őket. Az én fiam kicsi és izgága volt. nagyon jó megoldás volt. Biztonságban éreztem a kicsit :)
Aztán tipegő....stb. volt. 3 hós korától....
A polya nem csak arra jó hogy tartsa a hátat hanem hogy szorosan Legyen mint az anyaméhben...
Nekünk nem polyank volt, a kórházba megmutattak hogy kell bebugyolalni pleddel! Mivel októberi volt és mivel egyből megnyugodott ahogy 'betekertuk' nagyon sokat használtuk! Most pont ezért nagyon meg vagyok lőve mert a következő babát júliusra várjuk és nem tudom hogy nyáron a nagy melegbe mit fogunk alkalmazni!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!