Júliusba fog születni a babánk, és szeretném már elkezdeni a vásárolgást, viszont még nem igazán látok nyári rucikat! Mikor fognak kikerülni a nyári ruhák a boltokba, turikba? Nem szeretném a legvégére hagyni.
Április 19-én lesz a Babaexpo Budapesten- érdemes ilyen helyekre is elnézni, egészen sok mindent tudsz beszerezni egyszerre (új dolgokat is a kereskedőknél, ilyenkor jó áron, illetve a kismamáktól is használt dolgokat, de ott nagy a kínálat, meg tudod nézni stb.)
A nagyobb városokban is vannk rendszeresen bababörzék, keress rá a neten, mi budapestiek vagyunk, ezért a legnagyobbat említettem- de esetleg a közeli művelődési házatok honlapján nézz szét, mert nálunk a kerületben ők is szoktak szervezni.
Rengetegen lesznek az expon, arra készülj fel.
Én innen szoktam mindent rendelni: gap.eu és nexdirect
A gapnél érdemes regisztrálni és megvárni a kuponokat. Akciósra is adnak és a full price termékekre is.
itt már vannak nyári ruhák. turikba már most vannak,boltokba is lassan lesznek,itt-ott már látni,hogy a vastagabb ruhákat akciósan adják.
scamp rugi nekem olyan bolyhos, 4 mosás után már az volt,pedig gyapjúra tettem.
még itt is vannak,és nagyon szépek,a kedvenc helyem :-)
előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!