Júliusba fog születni a babánk, és szeretném már elkezdeni a vásárolgást, viszont még nem igazán látok nyári rucikat! Mikor fognak kikerülni a nyári ruhák a boltokba, turikba? Nem szeretném a legvégére hagyni.

Figyelt kérdés
2015. márc. 17. 09:18
 1/10 anonim ***** válasza:

Április 19-én lesz a Babaexpo Budapesten- érdemes ilyen helyekre is elnézni, egészen sok mindent tudsz beszerezni egyszerre (új dolgokat is a kereskedőknél, ilyenkor jó áron, illetve a kismamáktól is használt dolgokat, de ott nagy a kínálat, meg tudod nézni stb.)

A nagyobb városokban is vannk rendszeresen bababörzék, keress rá a neten, mi budapestiek vagyunk, ezért a legnagyobbat említettem- de esetleg a közeli művelődési házatok honlapján nézz szét, mert nálunk a kerületben ők is szoktak szervezni.

2015. márc. 17. 09:22
 2/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszi! Ez hasznos infó volt:))) Megyünk expora:)
2015. márc. 17. 09:28
 3/10 anonim ***** válasza:

Rengetegen lesznek az expon, arra készülj fel.

Én innen szoktam mindent rendelni: gap.eu és nexdirect

A gapnél érdemes regisztrálni és megvárni a kuponokat. Akciósra is adnak és a full price termékekre is.

2015. márc. 17. 09:36
 4/10 anonim ***** válasza:
Elkezdheted már a vásárolgatást, csak ne nyári ruhákkal. Vékony pamutrugik, pamut kétrészesek, esetleg még plüss is kellhet, hiába nyári gyerek. Pamut kocsikabát, kis kardigán biztosan kell. Június közepi a lányom, minden volt rajta az első nyáron a vállpántos napozótól a plüss rugdalózóig.
2015. márc. 17. 10:32
 5/10 anonim ***** válasza:
Scamp.
2015. márc. 17. 10:49
 6/10 A kérdező kommentje:
Scampon sincs fent semmi...
2015. márc. 17. 11:15
 7/10 anonim ***** válasza:
Scampnál ott vannak a pamut rugdalózók, kisnadrágok, kombidresszek.
2015. márc. 17. 11:16
 8/10 anonim ***** válasza:

[link]

itt már vannak nyári ruhák. turikba már most vannak,boltokba is lassan lesznek,itt-ott már látni,hogy a vastagabb ruhákat akciósan adják.

2015. márc. 17. 11:34
 9/10 anonim ***** válasza:

scamp rugi nekem olyan bolyhos, 4 mosás után már az volt,pedig gyapjúra tettem.

még itt is vannak,és nagyon szépek,a kedvenc helyem :-)

[link]

előző voltam

2015. márc. 17. 11:36
 10/10 anonim ***** válasza:
én ennek kifejezettem örültem, mert megvehettem pl a tescoban a 900 Ft-ra leértékelt 5 db-os csomag hosszú ujjú bodykat, amiknek itthon csak vágtam+szegtem az ujját és tádá: új rövidujjú bodyk használt áron.
2015. márc. 17. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!