Mitől lehet büdös a gumicsizma? Járt már így valaki?
Kisfiamnak még tavaly vettünk a Lidl-ben bélelt gumicsizmát, egy kisebb és egy nagyobb méretet. Mikor a kisebbiket hordta, egyszer kitettem az udvarra mikor nagyon sáros volt, és mikor behoztam lemosni, olyan szaga volt, mintha egy kandúr macska lepisilte volna (azt is gondoltam, hogy az volt). Hiába mostam bármivel, még a mosógépbe is betettem, de a szag maradt.
Most elővettem a nagyobbat, felvette a kisfiam, és ugyanolyan szaga lett, pedig nem tettem ki. Bűzlik tőle az egész előszoba :(.
Pedig nem lépett vele kakiba, és egyből kivettem a bélését, hogy jobban szellőzzön.
Tapasztalt már ilyet valaki?
Azért büdös, mert műanyag vagy gumi az anyaga, nem szellőzik, belebüdösödik a láb hamar. Nem arra találták ki, h egész nap a lábán legyen, hanem arra, ha menni kell valahová zuhogó esőben , bokáig érő sárban, azalatt a pár perc alatt ne ázzon be a cipője. Váltás zokni és váltás cipő köTelező.
Használat után szódabikarbónát kell beleszórni és jól kiszárítani.
Köszi kedves 2., de kb. másfél órát volt a lábán, amíg tegnap délelőtt kint játszott az udvaron. Nem izzadtság, és nem is gumi szaga van, hanem tényleg mint a kandúr macskának az az erős szagú jelölő pisije.
Elhiheted, hogy nem abban rohasztom a lábát egész nap.
Akkor úgy látszik ez egy ilyen büdös fajta gumicsizma :). Érdekes, mert nekem is van gumicsizmám, és az abszolút nem büdös, bár nem ez a bélelt fajta, csak sima.
Még a szekrénybe se merem betenni, mert minden átveszi a szagát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!