Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Te ráadnád ezeket a nadrágokat...

Te ráadnád ezeket a nadrágokat 21 hónapos fiadra otthonra?

Figyelt kérdés

[link]

egyszerűen nem tudok itthonra olcsón melegítőnadrágot venni fiamnak.

2015. jan. 10. 22:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
32%
Kedves utolsó akkor adj a fiadra szoknyát attól sem lesz meleg :) és igen is gáz h a mai pasik úgy öltöznek mint a csajok mert a sok homár divat diktátor ezt diktálja én nem adnék a fiamra egy rózsaszín cuccot sem....
2015. jan. 11. 00:36
 12/24 anonim ***** válasza:
0%

Az öltözködés pusztán társadalmi szokás és divat kérdése, semmi köze a nemiséghez.

100 évvel ezelőtt még a kék volt a lányok színe, a pirosas, rózsaszínes árnyalatú ruhákba pedig a fiúkat öltöztették. Aztán ez megfordult, manapság pedig egyre inkább afelé tartunk, hogy bárki hordhat bármilyen színt.

Ha pedig egyszer fiam lesz, és szoknyát akar felvenni, meg fogom neki engedni. Miért ne? Hogy neveljünk úgy szabad, egyéni ízléssel rendelkező gyerekeket, ha kapásból elzárjuk előlük a világ felét, mondván, hogy az a másik nemnek való. Esélyt sem kap, hogy eldöntse, neki mi tetszik és mi nem.

2015. jan. 11. 00:51
 13/24 anonim ***** válasza:
Nem adnám rá, mert ócskák és tényleg lányosak. h&mben tök olcsón szoktak lenni szabadidők.
2015. jan. 11. 01:32
 14/24 anonim ***** válasza:
Ha facebookra kiírod hogy ez és ezt keresel akkor elvileg más nem viheti el a felajánlott nacikat hacsak te nem kéred!! Amúgy meg ott a turi is ahogy már írták.
2015. jan. 11. 06:54
 15/24 anonim ***** válasza:
nem
2015. jan. 11. 07:11
 16/24 anonim ***** válasza:

H&M ben 1290ft egy db.de van 2+1 akcio.tehat 3at kapsz 2500ert.

De bemesz egy turiba es halomszamra allnak.

Kerdesedre valaszolva en nem adnam ra.

2015. jan. 11. 07:22
 17/24 anonim ***** válasza:

nem

Csak beírtam a keresőbe, és már talaltam egy csomőt, igaz nem 330 ftért darabját, hanem kb500ért.. Sőt 600 ért bársonynadrag is van( tudom, higy nem zt keresel, csak az ára miatt írtam)

Egyrészt nagyon csajosak, másrészt foltosak is.

2015. jan. 11. 08:03
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
Én simán ráadnám. Nem értem, mi a gond velük.
2015. jan. 11. 08:03
 19/24 anonim ***** válasza:
Lidl-ben pl 2 db melegítő naci van most 2000 körül. Turiban meg még jobban jársz. Épp a napokban túrtam a fiamnak teljesen új h&m pulcsit meg melegítő nacit, 500 forint volt a kettő együtt :).
2015. jan. 11. 08:57
 20/24 anonim ***** válasza:

#11:

A 19. század divatjáról egy cikk:

"A kisfiúk és kislányok 4-5 éves korukig hasonlóan öltöztek, mind a két nem szoknyát hordott. A nagyobb fiúk általában matrózruhát hordtak. A lányoknál a térdig érő szoknya 10 éves koruk után fokozatosan elkezdett hosszabbodni, az első földig érő darab már a nagylánnyá válást jelentette."

[link]

2015. jan. 11. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!