Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Megvarrod a kiszakadt gyerekzo...

Megvarrod a kiszakadt gyerekzoknikat, harisnyákat vagy kidobod? Varrsz foltot a nadrágokra, ha kiszakadnak?

Figyelt kérdés

2014. dec. 29. 17:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
71%
A nagy fiam 8 eves, egy idoben sok nadragot sikerult kiszakitania a terden csuszkalassal, focis esesekkel.Ha varras menten szakadt volna akkor megvarrtam volna, de mindegyik a terdenel szakadt ki.Foltot nem varrok ruhakra, szerintem az messzirol kiabal,hogy ott volt kiszakadva.Ha valami eszrevetlenul is javithato azt megvarrom, de zoknikkal nem szoktam bajlodni.
2014. dec. 29. 23:00
 12/18 anonim ***** válasza:
53%
zoknik ha kilyukadnak akkor kidobom,harisnya nálunk nem lyukad ki max kinyulik akkor is kuka ,nadrágok soha nem szakadtak még ki.
2014. dec. 30. 07:36
 13/18 anonim ***** válasza:
52%
Kidobom.De ezek nem szoktak kilyukadni.Brendonból szoktam rendelni,hamarabb kinövi.
2014. dec. 30. 11:19
 14/18 anonim ***** válasza:
72%
én varrok, mert egyébként is szeretek varrni. Tréningen mindegy, farmerra is, amíg nem iskolásak, egy-egy szív alakú, vagy felhős, esetleg focilabdás folt mehet. Szimmetrikusan, így egyáltalán nem feltűnő. Harisnyákat mindenképp, zoknit... Van, amit igen, van, amit nem érdemes. Elhordás fázisától függ - nyilván, ami más 3 helyen is kiszakadna két héten belül, azt kidobjuk inkább.
2014. dec. 30. 14:19
 15/18 anonim ***** válasza:
Rengeteg ruhája van, úgyhogy én kidobom ha kilyukad.
2014. dec. 30. 18:49
 16/18 anonim ***** válasza:

Zoknit - esete válogatja.

Nadrágot mindég. Vagy olyan foltot rakok ami a nadrág "dísze" is lehetne, vagy kiveszem anyagnak valamelyik zsebét és abból alkotok.

2015. jan. 3. 20:03
 17/18 anonim ***** válasza:
fillérekért lehet kapni kitűnő állapotú használt gyerekholmit, legalábbis 3 év alattira, amire nekünk eddig szükség volt. ami kiszakad az megy a tűzre. néha még az is, aminek a kimosásával nincs kedvünk foglalkozni.
2015. jan. 3. 22:06
 18/18 anonim válasza:
én mindig kidobom mert ha összevarrom akkor nagyon kényelmetlen
2015. jan. 5. 21:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!