Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Ha a kislányom lába 20-as,...

Ha a kislányom lába 20-as, akkor 21-es téli csizmát vegyek neki?

Figyelt kérdés
2014. okt. 30. 19:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én így döntöttem a fiam esetében :)
2014. okt. 30. 20:02
 2/13 anonim ***** válasza:
A csizma belső része 1 centivel legyen hosszabb, mint a lányod talpa.
2014. okt. 30. 20:27
 3/13 A kérdező kommentje:
De ha 1 centivel hosszabb csak, akkor 2 hónap múlva új csizmát kell vennem, ugye? Egyébként képtelen vagyok rendesen megmérni a lábát, már 15 hónapos de nem jár még, csak kapaszkodva lépeget július óta. Állva nem lehet megmérni, nincs egy nyugodt perce sosem. Fogalmunk sincs hogy tud-e majd járni a csizmában mert még csak totyogni sem totyog. Néha guggolásból azért feláll, de ennyi. 2 havonta viszont nem tudunk neki új csizmát venni.
2014. okt. 30. 21:05
 4/13 anonim ***** válasza:
igen 21 méretüt de inkább cipő boltba probáljátok fel csizmát hogy nem tul nagy e csizma neki ,várhatsz a csima vásárlásal még egy honapot ha félsz hogy hamar kinővi.
2014. okt. 31. 07:42
 5/13 A kérdező kommentje:
Újra mértük , végre sikerült talán pontosan, bár ha áll, nem lehet sem körberajzolni, sem máshogy. Simán a sémára téve 19-es a lába! Ezek szerint elég a 20-as csizma? Olyan bizonytalan vagyok, ne haragudjatok.
2014. okt. 31. 13:12
 6/13 A kérdező kommentje:
Muszáj megvennünk, hidegek a reggelek-délelőttök, és egy sima félcipője van ami kevés már, hideg a kis lába ha kinn vagyunk.
2014. okt. 31. 13:13
 7/13 anonim ***** válasza:
Mi hiába mondjuk, hogy 21-est vegyél. A boltban megkell próbálni, mert számok között is szokott eltérés lenni..S ha még csak togyogva járkál akkor mindenképpen valami könnyü kényelmes csizmát, vagy téli cipöt vennék a Te helyedben...
2014. nov. 2. 08:13
 8/13 A kérdező kommentje:
Közben megtörtént a vásárlás, 21-es csizmát vettünk, és másnap ráadtam. Kb. 2 km alatt 7x rúgta le a lábáról. Így másnap kicseréltük 20-ra, harisnyában és vastag cipőben is viszonylag könnyedén ráadom, és nem rúgja le a lábáról. Ha nem is jó egyik sem, akkor is ez a kisebb rossz. Köszönöm a válaszaitokat!
2014. nov. 2. 15:43
 9/13 A kérdező kommentje:
Könnyű maga a csizma, és kényelmesnek tűnik. Végül ennél maradtunk, így első csizmának. [link]
2014. nov. 2. 15:44
 10/13 A kérdező kommentje:
Még valami, kapaszkodva lépeget, ezt az üzletben kipróbálva is jobbnak találtuk ahogyan "botladozott". Nincs még hozzászokva, védőnőnk ajánlotta bentre a szandált, de azt talán könnyebben választok, legalább látom a kis lábacskáját.Első gyerek...*-*
2014. nov. 2. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!