Olx-en biztonságos előre utalni szerintetek?

Figyelt kérdés
2014. okt. 26. 20:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én a már ovis kisfiam babakori dolgait szoktam eladogatni és természetesen eszembe nem jutna valakit átvágni és eltűnni a pénzzel.

Mindig leírom, hogy hol lehet személyesen átvenni, ha messze él valaki, azt is fel szoktam ajánlani, hogy belátható időn belül (2-3-4 hét) ha rokon, barát, ismerős stb. jár erre, akkor szívesen félreteszem, jöhet érte bárki személyesen.

Ha ez nem megoldható, akkor ajánlott küldeményként vagy üzleti könyvelt csomagként adom fel, azonnal megírom a csomagszámot vagy a feladóvevény számát, azonnal visszajelzek, ha megérkezett az utalás.

Betartom, amit ígérek.

Néhány ezer forintért nem éri meg csalni, lopni tényleg.

Így nekem még nem volt ebből gondom.

Tudom, hogy a rendőrség egyébként ilyen kis tételekkel, (talán 50 eFt a határ) nem nagyon foglalkozik, de egy utalánál azért meg kell adnom a nevem, számlaszámom, én be szoktam mutatkozni, megmondom a nevemet, a személyes átvételhez felajánlom a munkahelyemet is- így ha bármi gond van, akkor el lehet engem érni: megadom a telefonom, emailcímemet is.

Lehet, hogy ez nem mindenkinek elégséges, de nálam még nem volt probléma.

2014. okt. 27. 10:58
 12/14 A kérdező kommentje:
Az én esetemben meg volt adva az eladó a címe, de utólag néztem meg a térképen, mikor már több hete nem jött az áru, kétes hírű c..ny soron. Hát nem mentem utána:)
2014. okt. 27. 12:09
 13/14 anonim ***** válasza:
En egyszer utanvettel kertem a postazast, az eladó belement, igy nem volt gond. Picivel többe kerül igy, de ha nagyon kell valami, akkor megéri, mert nem kell izgulni.
2014. okt. 28. 07:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Utolsó! Neked nem, csak az eladónak, mert ha nem veszed át, akkor bukta a postát.
2014. nov. 30. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!