Milyen bundazsákot használtatok 4-7 hónapos babátokkal?
Szia!
Én januárra vagyok kiírva az első babámmal,pont a napokban voltam bababörzén,és én is akartam venni,de sehol sem találtam.Kiderült,miután több anyukával is beszéltem,hogy már nem szokás a budazsák,helyette 1 évesnek való talpas overált szoktak venni és azt használják.Nem tudom miért jobb,még én is meggondolom melyiket vegyem.
Ha bundazsákot vesztek, akkor egy nyilásnak kell lennie rajta az alsó részén, ezen kell átfűzni a babahordozó láb közötti övét, és végigcsipzárosat vagy mindkét oldalt cipzárosat vegyetek, igy a cipzárt végig lehúzva kitakarható a baba. Babaáruházakban, üzletek babarészlegén Pl a C+A-ban, Brendonban lehet venni, vagy bármelyik aukciós oldalon is lehet venni sokkal olcsóbban. 4-7 hónaposra kb 68-74es méretűt vennék.
Vannak olyanok amik nem zsákban végződnek hanem lábrészük van,ezek az overálok, ezekben pedig simán beköthető a baba hordozóba, ezekből is lehet végigcipzárost kapni, a tescoban mindig látok ilyeneket, de van a Kikben is pl, vagy C+A, vagy épp turiban is ki lehet fogni teljesen jó állapotút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!