Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Ti ráadnátok egy 27 hónapos...

Ti ráadnátok egy 27 hónapos kisfiúra egy piros télikabátot amin traktor van?

Figyelt kérdés
úgy kaptuk ajándékba és a méret is jó!ti ráadnátok vagy vennétek másikat?
2014. okt. 6. 08:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Kisfiam télikabátja is piros volt kb. ennyi idősen. Minta nem volt rajta. A bélése, ujjfelhajtása kockás volt, meg a kapucnija széle is. Mi is úgy kaptuk, eszembe sem jutott volna másikat venni.
2014. okt. 6. 09:32
 12/19 anonim ***** válasza:
Én is simán ráadnám.Az én kétévesemnek az őszi kabátja piros,de szerintem nincs ezzel semmi gond.Én szoktam pirosat,narancssárgát is adni a gyerekre.Egyedül a rózsaszín és a lila van kizárva nálam. :)
2014. okt. 6. 10:04
 13/19 anonim ***** válasza:
igen .
2014. okt. 6. 12:19
 14/19 anonim ***** válasza:
Persze, a piros szerintem uniszex szín, csak a rózsaszín és lila nem az szerintem, minden másnál a forma, fazon, minta dönti el, hogy fiús vagy lányos.
2014. okt. 6. 15:15
 15/19 anonim ***** válasza:

Persze:)

Rengeteg piros cucca van a fiamnak, kisfiu ruhaosztalyon vettuk.

2014. okt. 6. 20:23
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha csak simán piros lenne, akkor is ráadnám. Szerintem a piros unisex és nagyon jól tud állni kisfiúknak is
2014. okt. 7. 20:15
 17/19 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 20-án lesz 27 hónapos. :) Ráadnám a piros kabátot minden további nélkül. Tavaly télem piros overálja volt.
2014. okt. 10. 15:46
 18/19 anonim ***** válasza:

[link]

Nézd milyen vagány! A pirostól nem kell félni fiúknál!

2014. okt. 16. 18:30
 19/19 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy milyen színű. A színeknek semmi jelentősége. Ez olyan marhaság, hogy fiú az csak kék lehet, lány meg csak rózsaszín. :\
2014. okt. 27. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!