Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Mennyi a normális mennyiség...

Mennyi a normális mennyiség bébi és gyerekruhákból?

Figyelt kérdés

Kérlek ha van kedvetek írjátok le egész az alsóneműtől a nagykabáton át a lábbelikig, hogy mennyit holmit használtok, ami szükséges is, de még nem túl sok.

Szerencsés helyzetben vagyunk, mert rengeteg baba és gyerekruhát örököltünk, de túl soknak érezzük. Vagy hajtogatás, vasalás szempontjából nem érek a végére, vagy a szennyes tartó folyik kifelé, vagy a szekrényekben kevés a hely... Mi alapján szelektáljak? (A gyerekek oviba, bölcsibe járnak, a baba még otthon van velem). Köszönöm előre is!

2014. szept. 18. 09:31
 1/1 anonim ***** válasza:

Van egy 4 éves és egy 2 hós fiam. Szerintem, minden napra 1 db mindenből, +1 váltásnak.Nálunk így van külön az itthoni felső-nadrág, ovis felső nadrág. Pólóból, zokniból és alsónadrágból több van. Én ezt az elvet vallom. Kabátból, mellényből, cipőből 2 van, itthoni és ovis.

A kicsinek szintén napi 1 mindenből + váltás. Overálja van 2. Lehetne több is, de felesleges. Mosni a ruhájukat heti 1x szoktam, külön külön.

2014. szept. 18. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!