Kaptam elfekvő, doh szagú babaruhákat, kimosva még az is olyan lett, amivel betettem a gépbe. Most mit csináljak?
télire nagyon jó thermo hálózsákok, kezes-lábasok, betettem a többi babamostlannal együtt, meg textilpelusokkal, meg törölközőivel, meg plédjével, erre MINDEN doh szagú lett mosás után!
2 ó 10 perces programon mostam kb 80 fokon Tomi mosógéllel, ecettel öblítve, amiben centri előtt egy ideig állva volt hagyva.
azt is kérdezném, hogy amúgy csak büdös, vagy káros is lehet a baba egészségére?
mert pl a fali penészről olvastam olyat, hogy hosszú távon betegséget vált ki, ha belélegezzük(ha penészes szobában élünk, alszunk)
a doh is ilyesmi a ruhákban?csak mert félő, a szag soha nem fog kijönni..?
A mosógél nem olyan hatékony mint a por. Szerintem mosd at rendes momdjuk ariel mosóporral(van kisdobozos is olyat vegyel ha egyebkent nem azt hasznalsz) meg tegyel bele vanisht
aztan utana mosd at a sensitivebb mososzerre ecettel.
Több mosast igenyel az biztos
Es max lassabban vasalod gözzel tuti kihozza a szagot
köszi
eddig az áztatás van meg domestosos, vanish-es, Tomis mosószeres, ecetes vízben
meg átpörgettem egy rövidprogin ecettel
már most nem érzem a doh szagot benne,vagy már tele vele az orrom, holnap azért átmosom, szári után vasalom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!