Anyukák! Kérlek írjátok le tételesen milyen ruhákra lesz szükségünk ősszel, télen? Másfél éves a babám.
Miért mi mondjuk meg?
Nem ismerjük a ti szokásaitokat, életmódotokat.
Amúgy meg nem kezdő anyuka vagy, ennyit igazán megoldhatnál magadtól is, már elnézést.
Szia! 1 éves kislányomnak a következőket szereztem be: harisnyák (vékonyabb,vastagabb is), bélelt nadrág,mackónadrág otthonra, sok hosszúujjú póló, bodyk (főleg hosszú ujjú),pár póló (hosszú bodyra főleg otthonra),széldzseki,különböző vastagságú kötött ill. polár kardigánok/pulcsik,vékonyabb és vastagabb sálak,sapkák (füles,megkötős), zoknik (rövidebb,hosszabb szárúak,melegebbek is,1 kötött mellénykénk is van, télre még overáll és kesztyű,alváshoz rugdalózók és hálózsák. Na és persze cipő is kell még,ő most tanulgat járni,de ha már ügyesen megy,bentre is veszünk neki szandált! Más momentán nem jut eszembe.
Off: bár én is csodálkozta kicsitm a kérdésen,de nonszensz,hogy egyesek egy korrekt válasz helyett jól lehurrogják az embert egy olyn oldalon,ahol elvileg bármit meg lehet kérdezni és néha jó lenne,ha a válaszolók nem ítélkeznének ismeretlenül,különbözőek vagyunk,nyilván a kérdezőnek is vannak ötletei-tervei és valószínűleg csak biztosra szeretne menni,hogy gondolt e mindenre,hisz ahogy a 3-4-es is írta, az előző év viseletéhez nem nagyon lehet viszonyulni. Akinek nem tetszik a kérdés,ne válaszoljon,nem kötelező!
Szia!nekünk kb ezek voltak( fiúnak):
Kb 10 body (hosszú-rövidujjú vegyesen, de nekünk több hosszú kellett)
hosszú ujjú vékony felsők 6-8 db,
szabadidőruhák, ami tréningnaci+ cipzáros felsőrész 6-8-10 db,
külön naci + pulcsi pár db ( pl kord, bélelt farmernacik hozzájuk illő pulcsikkal/ felsőkkel)
kislánynak esetleg leggingsek, hozzájuk tunikák, polár ruhák , kardik
harisnyák, zoknik, őszön hűvösebb időben udvarra játszótérre praktikus a térdzokni , mert ha pl hintázik, motorozik, játszik, és felcsúszik a nadrág szára, akkor sincs kint a lába, ill télre a vastagabb zoknik.
pizsama 2-3 db,én alváshoz külön még pár bodyt vettem.
Őszre átmeneti kabát, vagy bélelt felső /wellsoft anyagú kardigán vagy aki szereti mellény,,, 2 játszós és 1 elmenős, vékonyabb pamut sapikkal. 2-3 átmeneti cipő, sportcipő (játszós és 1 elmenős)
Esős időre vizlepergetős kabát, aminek van kapucnija is, én gumicsizmát nem vettem soha.
Télre 1 bélelt meleg overálnadrág 2 kabáttal, téli sapikkal, sállal, kesztyűvel. Bélelt bakancs vagy csizma. (sportcipő télen is kellhet, mert ha nincs hó, felesleges hótaposót adni rá.)
Bentre szilikontalpú zoknik 3-4 db, vagy mamusz, (vagy épp cipő aki azt ad rá bent is. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!