Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Hol tudnám kislányom kinőtt...

Hol tudnám kislányom kinőtt ruháit eladni?

Figyelt kérdés
Kislányom kinőtte 56-os, 62-es ruháit. Mind nagyon szép megkímélt állapotú. Illetve szerintetek milyen reális áron lehet eladni?
2014. aug. 4. 13:22
 1/4 anonim ***** válasza:

OLX , apród , vatera...- ha interneten gondoltad az eladást, de facebookon is vannak csoportok erre.

Reális ár? attól is függ hogy márkás ruhákról van e szó, mert ugye egy H&M-ben vásárolt ruhát többért ellehet adni mint egy kínai üzletben vásároltat...

De általában olyan 500 forint a minimum amit látni szoktam és a maximum 1500 forint körül van. Van aki kis csomagokban adja el, Pl: rugdalózó+ kombi együtt 1000 forint, vagy kombi+ rugdalózó+kis ing + Amit még hozzá gondolsz 1500-2000 forint, vagy ha neked volt kedvenc szetted, vagy kis ruha együttesed amit nem adnál el külön-külön mert az úgy egyben szép, akkor azt is összeállítani és úgy 1000-1500 forint. De ez függ állapottól is persze, hogy mennyiért megy el egy kis csomagocska...

Nekem egyébként / elvileg/ szeptemberben születik a kislányom, lehet hogy érdekelnének, képet tudsz felrakni?, vagy privátban is írhatsz, hogy pontosan milyen ruhácskákról van szó:D:D

2014. aug. 4. 13:39
 2/4 anonim ***** válasza:
face-n is vannak ilyen oldalak, jófogás-on is... nézd meg mennyiért árulják és olyan áron add te is... de szerintem 500-1500 ft között lehetnek az árak, hisz turiban is annyiért lehet venni... drágábban már boltba vesz az ember újat...(szerintem )
2014. aug. 4. 13:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Ezt a méretet a legnehezebb jó áron eladni, hiszen tele van vele az összes aukciós oldal. Anno én 80-100Ft-ért vettem darabját egy nagy csomagban a teszveszen, mind gyönyörű Next, H&M, C&A, Hello Kitty volt első kézből.

A legjobban akkor jársz, ha helyi facebook-csoportban hirdeted, ott darabját 2-300 Ft-ért is eladhatod, persze ez csak átlagár, a bodyk kevesebbet, de pl. egy kabát többet ér. A másik, amit ajánlok, az a bababizományi, bár ott nem rögtön kapsz pénzt, csak ha elkelt.

2014. aug. 4. 13:43
 4/4 anonim ***** válasza:
jó fogás,olx,teszvesz vatera,bababörzék ,az árak viszont 100-200-300 ft amenyiért el is viszik még ha márkás újszerü is . én probáltam drágában eladni de nem ment ,csak 200-300 ft árban viszik.
2014. aug. 5. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!