Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Szerintetek jók lesznek ezek...

Szerintetek jók lesznek ezek a ruhák esküvőre, kislánynak?

Figyelt kérdés

3 esküvőre is megyünk a következő 2 hónapban.Jó magam nem voltam már 20 éve esküvőn,lagziban.Fogalmam sincs,hogy gyerekeknek miben illene menni.Vettem 3 ruhát a lányomnak,jó lesz, ha ezekben jön?

20 hónapos

Köszönöm a válaszokat előre is!

[link]

2014. júl. 22. 13:59
 1/7 aHermann ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem teljesen jó. Mind a három nekem nagyon tetszik. Nagyon csini lesz a lányod. Ráadásul mivel meleget jósolnak, jó is lesz. Esetleg estére v. templomba vigyél valami vékonyabb kardigánt.

2014. júl. 22. 14:10
 2/7 H.Orsolya ***** válasza:
81%
Szerintem jók lesznek, nem hiszem hogy bárki megszólna miattuk. Ráadásul nem csak az esküvőn tudod rá adni. :)
2014. júl. 22. 14:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Tökéletesek. Nagyon édes lesz bennük a lányod :)

Azt a virágosat még magam is felvenném, persze nagyobban :)

2014. júl. 22. 14:21
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek!Akkor megnyugodtam. :)

Vettem neki hozzá egységesen egy hófehér bolerót a templomi szertartásokra,meg hófehér csipke mintás harisnyát is,ha hüvösebb lenne.

2014. júl. 22. 14:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

JAjj, ezek nagyon édes ruhák!!!! :)

Tökéletesen jók lesznek! :)))

2014. júl. 22. 14:55
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
aranyos lesz bene .
2014. júl. 23. 06:18
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon csúcs, remekül fog mutatni benne a lányod! Nekem is tetszik mind, még én is hordanám őket (S-es nem volt? :D)
2014. júl. 26. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!