Szept.1-re vagyok kiírva. Tudnátok segíteni, hogy kb. milyen ruhákat érdemes venni? És hány db-ot?

Figyelt kérdés

Kicsit gondban vagyok, mert vagy aug. végén, vagy szept. elején fog születni a kicsim, és nem tudom, miből mennyit szerezek be kb.

8-10 db body, rugira gondoltam első körben. Rövid ujjas bodyból gondolom elég kevesebb is? Az első hetekben még úgysem megyünk ki.

Másik kérdésem: 56-os ruhából ti mennyit vettetek? Kb. mennyi ideig jó a babára?

Első babámnál 5 évvel ezelőtt zsákszám kaptuk kölcsön a ruhákat, nem volt rá gondom, és nem emlékszem már, mikor nőtte ki a gyerek az 56-os méretet. Most nem fogunk kapni ruhákat, mindent be kell szereznem, de nem szeretnék feleslegesen sokat vásárolni.

Köszi előre is a válaszokat!

2014. jún. 1. 13:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tudni milyen idő lesz nyár végén. A mennyiség elég lesz. Rövid ujjú bodyból kevesebbet vegyél. Ha meg jó idők lesznek a hosszú ujjú bodyra adsz majd pántos rugit így nem lesz melege. Így azt is vegyél 1-2 darabot. Elég lesz még a vékony pamut. 1-2 kis kardigánt vegyél, meg talpas nadrágot. Ha hűvősebb idő lesz, ráhúzod a rugira, és nem fog fázni kint sem. Kisfiam 52 cm-vel született, 3570-el, 3290-el hoztuk haza. 1 hónapig hordta az 56-os méretű ruhákat. Utána már nehezebben tudtam begombolni a bodyt, rugit, így méretet váltottam.
2014. jún. 1. 13:11
 2/3 anonim ***** válasza:

szerintem 56osból elég kb.3 rugi-3 body (főleg ha fiút vársz, vagy nagy babára számítasz)

62esből kb.6-6db -én 2 méretet szoktam egyszerre használni, nem olyan nagy baj ha kicsit bő rá, kb.1hónap alatt belenő.

2014. jún. 1. 22:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Én készülnék hűvösebb időre való ruhával is, soha nem lehet tudni; milyen idő lesz akkor, amikor születik. Szerintem 3 db rugi kevés lesz; gondolni kell arra is, mi van, ha bukik és pl. többször, mint egy nap 3 alkalom; mert jobb esetben ennél azért többször fog enni egy nap. :) akkor mi lesz, mit adsz rá ? És ha kifolyik a pelusból a kaki ? A híg anyatejes cucc vicces dolgokat tud művelni; saját tapasztalat 2 gyereken. Nem minden úgy fog történni, ahogy a nagykönyvben meg van írva; sőt.... Én több rugit vettem 56os méretből mindkét gyereknek és nem bántam meg. De mindenki maga dönti el, miből mennyit vesz. :)
2014. júl. 2. 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!