Szept.1-re vagyok kiírva. Tudnátok segíteni, hogy kb. milyen ruhákat érdemes venni? És hány db-ot?
Kicsit gondban vagyok, mert vagy aug. végén, vagy szept. elején fog születni a kicsim, és nem tudom, miből mennyit szerezek be kb.
8-10 db body, rugira gondoltam első körben. Rövid ujjas bodyból gondolom elég kevesebb is? Az első hetekben még úgysem megyünk ki.
Másik kérdésem: 56-os ruhából ti mennyit vettetek? Kb. mennyi ideig jó a babára?
Első babámnál 5 évvel ezelőtt zsákszám kaptuk kölcsön a ruhákat, nem volt rá gondom, és nem emlékszem már, mikor nőtte ki a gyerek az 56-os méretet. Most nem fogunk kapni ruhákat, mindent be kell szereznem, de nem szeretnék feleslegesen sokat vásárolni.
Köszi előre is a válaszokat!
szerintem 56osból elég kb.3 rugi-3 body (főleg ha fiút vársz, vagy nagy babára számítasz)
62esből kb.6-6db -én 2 méretet szoktam egyszerre használni, nem olyan nagy baj ha kicsit bő rá, kb.1hónap alatt belenő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!