Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Anyukák! Deichmannos Hello...

Anyukák! Deichmannos Hello Kitty vagy Cupcake márkáról vélemény? Tipegő cipőnek?

Figyelt kérdés

[link]

Elefanten szandálok mellé szeretnék egyet venni, hidegebb "esősebb" napokra. Nem tudom,érdemes abból is Elefantent vennem.

2014. máj. 18. 10:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Cupcake szandált néztem, tetszett, mert színes, más mint a többi. Viszont kőkemény a talpa, ezért nem vettem meg.
2014. máj. 18. 10:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Én nem venném meg,szerintem abokát sem tartja annyira,mint egy elephanten,ráadásul 6ezer forint,inkább tegyél rá egy kicsit és kapsz egy valódi bőr elephanten vagy baren-schuce cipőt.
2014. máj. 18. 13:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Elsővel értek egyet! A Cupcake talpa nagyon kemény, biztos nem vennék ilyen pici gyereknek, majd maximum ovis korban. A Hello Kittys nagyon cuki, de a talpát annak is meg kell nézni.
2014. máj. 18. 15:13
 4/4 anonim ***** válasza:
lányomnak volt hello kitty cipöje nekem tetszett lányomnak is tudott menni bene .
2014. máj. 19. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!