Bobbi shoes (deichmannos) cipőket mennyire tartjátok jónak?
Én szeretem őket, és lányom is könnyen jár bennük. Eddig 4 Bobby Shoes-os cipője volt, és ebből egy hamar kopott, annak nem volt olyan nagyon jó az anyaga, de a másik hármat nagyon sokáig nyúzta és még mindig tök jók!
Összességében én elégedett vagyok velük, főleg hogy nem annyira drágák, mégis jók.
Én ilyen márkájú szandált vettem a lányomnak,szerintem jó,tartja a bokáját is,csak szoknia kell mert eddig még csak kocsicipő volt a lábán és az könnyebb.De már ebben is szépen lépeget,jónak tartom,hogy kemény a talpa,de ugyanakkor rugalmas is.
Ez a szandi van nekünk.
Szerintem lapát sz@r a Bobbi shoes!!!!
Fiam ősz óta 4-et nyűtt el teljesen kilyukadásig! 2 sportcipőt és 2 hótaposót!
Azért vettem ilyet, mert sajnáltam többet kiadni egy rendes cipőre, mert úgyis csak 1 évszakot bír ki a cipő, olyan gyorsan nő a lába. Na, most nem nőtt, csak a cipőket koptatta. Ennyiért vehettem volna minőségi cipőt is.
Szerintem nem olyan jók. A barátnőm ugyanakkor vett egyet a lányának, amikor én egy Elefantent. Az ő cipője már el van szakadva, jön le a talpa is. A miénknek eddig semmi baja. Mondjuk ő azt mondja, hogy úgyis kinövi, mire szétmegy, így felesleges megvenni a drága cipőt.
Én úgy vagyok vele, hogy ha ruhából nem, cipőből a legjobbat veszem. (tudom, relatív, kinek mi a legjobb)
Nekünk ilyen van, most tavasszal vettem először. Mivel nem volt drága, gondoltam kipróbáljuk. Semmi problémám vele én meg vagyok elégedve.
Szerintem jó cipők, lányom még egyet sem tett tönkre. Ha egy gyerek örökmozgó és nagyon teker, akkor egy drágább cipőt is képes leamortizálni. Lányom nyugisabb fajta, és a cipői mind rendben vannak, unokaöcsém meg simán szétszedi a drága Superfit cipőcskéit is, mert kegyetlenül tud motorozni, csúszni-mászni. :)
Szerintem próbáld ki, lehet nektek is beválik. Ha meg nem, hát nem.
Nekünk is bevált. 3 éves lesz a fiam, és eddig minden bakancsa és hótaposója Bobbi volt. Örökmozgó motoros de nem sikerült tönkretennie a cipőket. Szandálban nem próbáltuk a márkát, mert abból az Adidas jött be nagyon, és nem is váltanék.
Szóval én is ajánlom ezeket a cipőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!