Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Kinek mennyibe került a pici...

Kinek mennyibe került a pici baba érkezése?

Figyelt kérdés
Mi olyan 300 ezer Ft-ra gondoltunk, ebbe benne van a kocsi, hordozó,baba bútor, ruhák, stb... Első baba lesz, de nem szeretnék felesleges dolgokra költeni. Légyszi segítsetek
2014. máj. 17. 17:49
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
42%

Miért pontoztatok le pl engem a Stokke babakocsival? vagy a 10-est? Azt kérdezte a kérdező, hogy kinek mennyibe került, mi csak válaszoltunk...

Sajnálom, hogy jól keresünk mindketten, mert 8 évig tanultunk felsőoktatásban a fizetésünkért. Aki lepontozott az mindig a legolcsóbbat veszi mindenből? Pl. csak a Vinny (vagy hogy is kell leírni) majonézt venné akkor is, ha lenne pénze Univerre? Tényleg? Mert szerintem nem. Nem szoktatok megvenni valami drágábbat csak azért, mert fun? mert azt akarjátok megvenni?

2014. máj. 20. 10:10
 22/28 anonim válasza:
59%

Írhatok regényt ?:Dösszesen 90ezer...

nagyobb cuccok

babakocsi hordozóval táskával:20e gyönyörű de használt

légzésfigyi:6e angelcare használt

babaágy 5 e

kókuszmatrac 5e

babakád:3e

merev pelenkázó:3e kiságyra tehető

ö:42e pénz :)

textilek:

kifogó 1500

5textilpeli:1000

2gumis lepedő :2000

babaágynemű:8e

Ö:12e

Etetés.itt csak utólag vettem mert tápis baba)

cumis sterilizáló használt sima:1000

2 cumisuveg:3e

cumisüveg kefe:600

Ö.4600

apróságok

hajkefe 500

tompaolló 500

pelis vödör 1500

Ö2500

Babaruhák

mind mind turis és bababizis:gyönyorű hibátlan cuccokat lehet venni hidd el kivétel ugye a haza hozós mert az vacsi új :)

6 body kb 800

5 rugi kb 2e

2 kocsikabi:800

5 előke:400

hazahozós kis sapi body kabát rugi :4000

ö8e

baba alapcsomag:)

1 cs peli 2000

1 hecachophenes hintöpor 300

d vitamin 500

alkohol 600

olaj(nem muszáj de mi gyogyszertárit vettünk:600

popsikrém:500

positörlő:500 1 cs

eddig 74.000 kb

ja kimaradt a baba komodja amiben ruhái vannak:10e

akkor összesen 84e :)

2014. máj. 20. 10:33
 23/28 A kérdező kommentje:
Amit eddig összeírtam:új babakocsi,használt bútor, nekem pizsi,melltartó, textil pelusok,plédek,kis kád,ruhákat kapunk,csak 1 újat veszek a hazahozatalra,kókuszpólya,hálózsák,pelcsi,törlőkendő 2x4 csomag, gyógyszertári szerek, kapucnis törölköző. Bőven bele férek a 300.-ba. Szerintetek milyen fontos hiányzik még?
2014. máj. 20. 14:31
 24/28 anonim ***** válasza:

kedves 21 es nem tudom ki pontozott le ,gondolom azért pontoztak le mert a kérdező írja ,hogy nem akar túlköltekezni.

Első babánál tényleg nem vehettem volna drága dolgokat.Most megtehetném de azért én van amit feleslegesnek tartok,nem veszem a legdrágább hordozót babakocsit stb. hanem megnézem ,hogy minőségi legyen .Nem eszek ám winnys ketchupot azért mert nem stokke babakocsim van. Persze mindenki másképp gondolja és mindenki mást tart fontosnak.

Barátnőm is terhes és kérdezi miből mit vegyen.Neki is azt mondtam amit szeretne de bizonyos dolgoknak az én véleményem szerint nincs értelme vagy ár érték arányba nem éri meg.

Egy dolog biztos mindenki azt vegyen amit szeretne vagy amit tud ,de az sem kevésbé jó anya aki nem a legdrágább cuccokat veszi.

2014. máj. 20. 20:38
 25/28 anonim ***** válasza:
Senki nem mondta hogy aki nem költ több száz ezreket az rossz anya!!Amúgy meg sokat számít árba hogy hol laksz!!pl kisvárosban ahol élek van 3 bababolt pestrn ennek a többszöröse van és ez az árakon is meglátszik. Neten rendelni sem mindig éri meg. Amúgy meg pl használt legzésfigyelőben nem bizom meg mert lehet sporólok vele egy 10ezer forintot de közben kiderül hogy szart sem ér akkor ott vagyok hogy sehol még panaszkodni se tudok hol főleg ha vadidegentől vettem. Nálunk a legolcsobb matrac is 7000 forint itt nincs kika meg ilyenek. Szóval attól még hogy valaki sokkal többet költ az nem mindig azért van mert felvágni akar. 10es voltam
2014. máj. 20. 22:01
 26/28 anonim válasza:
nekünk semmi baja nem volt a használtnak
2014. máj. 21. 16:37
 27/28 anonim ***** válasza:

Én 90ezerért vettem egy nagyon elegáns ágyat a Mamas and Papasnál 70*140 es. A matrac 45 ezer volt, de a kókuszmatractól engem kiver a víz, szerintem a gyerek gerincének nem kényelmes, nem tartja, felkapták mert filléres olcsó de szerintem egy kisbabának is állandó alvásra való rugós matrac kell. Én ilyet vettem mosható pisiálló külső borítóval.

Babakocsi nálunk is Stokke: kb 350 ezer volt.

Magánkórházban császármetszés: szintén 700 ezer körül

Bébiruhákra kb 150 ezer ment el, én újat és szépet vettem szintén Mamas and Papas.

Egyéb apróságok légzésfigyelő, ágynemű, lepedők sz még egy százas.

Szóval cirka másfél millió.

Én nézegetem a Facebook csoportokban mit lehet használtat kapni, mit kínálnak eladásra, hát szerintem maga a szégyen hogy azokat a plüssöket nem a kukába vágják ki, hanem pl 700 forintért adják oda.

Nemcsak kinéztere szörnyű és használt, kopott, rossz hangulatú, de némelyik még mocskos is.

Én szocreál hangulatú fa jellegű kiságyat nem akartam mert az olcsó babaágyaktól kiver a víz, én mindenképpen magasfényű fehér színűt szerettem volna venni. A fejvédő sem volt olcsó például.

Játékok, csörgős rongybaba stb: 100 ezer.

2015. ápr. 4. 11:52
 28/28 anonim válasza:
21-es egy igazi idiota muter vagy
2016. febr. 11. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!