Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Kinek mennyibe került a pici...

Kinek mennyibe került a pici baba érkezése?

Figyelt kérdés
Mi olyan 300 ezer Ft-ra gondoltunk, ebbe benne van a kocsi, hordozó,baba bútor, ruhák, stb... Első baba lesz, de nem szeretnék felesleges dolgokra költeni. Légyszi segítsetek
2014. máj. 17. 17:49
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
41%
10-es vagyok ja és azt elfelejtettem odaírni hogy mindent úgy vettünk meg hogy tesónak is jó legyen mert mi erre is figyeltünk. Lehet irigykedni!! 27+5 hkm
2014. máj. 17. 23:46
 12/28 anonim ***** válasza:
92%
300 ezerből ki lehet hozni a kelengyét, ha odafigyelsz, utánajársz és nem veszel felesleges dolgokat. Használt cuccokkal még olcsóbb.
2014. máj. 18. 05:34
 13/28 A kérdező kommentje:
10-es nem én pontoztalak le. Köszönöm szépen a válaszokat,így nagyjából tudom,hogy merre induljak el.
2014. máj. 18. 10:01
 14/28 anonim ***** válasza:
Az pontoz le akinek fáj hogy van aki többet is meg tud adni a gyerekének mint a használt dolgok.
2014. máj. 18. 10:39
 15/28 anonim ***** válasza:
Tudom kedves kérdező látom nem egy embert pontozott 😊 tényleg sok az irigy!!!
2014. máj. 18. 10:44
 16/28 anonim ***** válasza:

hát én sem értem a lepontozókat, az irigykedőket. mindenki addig nyújtózkodjon amíg a takarója ér.

Mi kb 300ft ba belepróbáljuk sűríteni. ruhákat használtan veszek illetve újat, de azt is neten olcsón, vagy akciósan. 68as méretig szedem össze neki a ruháit. babakocsit elvileg kapunk, csak hordozó kell hirtelen amit a kocsiba is be tudunk kötni. bútort 50ért vettünk, használtat, de minden van ami kell és kis iskolás koráig jó lesz neki, de ha jön a tesó akkor neki.orvoshoz sztk-ba járok, mivel nem dolgozok ráérek beülni és várakozni. szüléshez csak szülésznőt fogadunk, nem olyan drága mint az orvos és többet is tesz értetek. sok dolgot próbálunk egészségkártyáról, szép kártyáról (pl.: orrszívó, pelenka, cumik...stb.) azzal is spórolunk. kb ennyi. nem nagyon számolom hogy mennyit költöttem eddig, nem is érdekel. legyen mindene meg, és nekem is kényelmes legyen, tehát nem 4-5 bodyval induljak, hogy naponta többször mosni kell, hogy legyen mindig tiszta.

2014. máj. 18. 10:58
 17/28 anonim ***** válasza:
89%
amúgy mi sem kapunk semmit (szinte csak csajok vagyunk és nekünk fiúnk lesz) de nem is bánom, mert az többnyire nem a mienk, vissza kell adni. így legalább megveszed egyszer és elteszed esetleg a most vett rucik a tesóra jók lesznek...stb.
2014. máj. 18. 11:00
 18/28 anonim ***** válasza:
Első gyereknél sok felesleges dolgot vettem, a 3.nál már okosabb voltam, és nem vettem meg a 50.000 ftos kiságyat, hanem egy egyszerű 5.000 ft-osat használtan, matracot bele viszont újonnan. Vettem még egy komódot is a ruháinak, amire a kiskádat rá tudtam tenni fürdetéskor, vettem pelenkázólapot a kiságyra kb. 3000-ért és ennyi a bababútor. Első időkben több úgysem kell, mert csak eszik-alszik :)
2014. máj. 18. 12:02
 19/28 anonim ***** válasza:

Szia!Mi első babónál semmit sem kaptunk!mindent vettünk!akkor még hajlandó voltam használt ruhákat összeszedni vateráról:-) Talán mert muszáj volt:-) De bőven kijöttünk 300ezerből.

Használtan ruhát és babkocsit vettem.Pelnkázót ikeában 10ezerért,ágyat matraccal ugyanitt 11000ft ért,kis komódot is ikeába 7000Ft ért.babahordót brendonban jó törésteszteset 20ezerért,légzésfigyelőt is itt vettem,ja és textil pelust is itt vettem,meg sterilizálót 4000ft ért.Ágyneműt újat de vateráról 5ezer körül volt.Mellszívót kuponokkal 8000ért a dm ben.Dokihoz sztkba jártam és 40 ezret adtam a szülésért neki.pelusra,betétre,melltartó betétre,lázmérőre pedig 20ezer körül költöttem .

remélem semmit nem hagytam ki :-)

Most újra babás vagyok magánba járok terhesgondozásra ami sokkal drágább,de sajnos most nem találtam olyan dokit akinél szülhettem volna ha csak sztk ba járok.

Egy biztos ,hogy kijött a kelengye teljesen normálisdolgokkal 300ezerft ból,persze ha nem luxus cuccokat veszel .

2014. máj. 19. 19:51
 20/28 anonim ***** válasza:
88%
A picik annyira gyorsan nőnek, hogy ha használt ruhákat veszel, azok is szinte újak maradnak, mert nincs idő arra, hogy széthordják őket. Pl. rugdalózó 3000-5000 forint is lehet újan, egy alig használtat meg negyed ennyiért is megvehetsz. Én arra figyelek, hogy az alsóruházata új legyen, pl. a body, de rugit találtam nevetséges pénzért turkálóban is, nagyon szép állapotút. Kocsit is használtan veszünk. Ágyat+pelenkázót újan, mert jó áron találtunk. Nem vagyok irigy azokra, akik 5000-res rugtadólózókat vesznek meg és használni tudják háromszor, hanem szimplán úgy gondolom, hogy felesleges ennyit kiadni érte.
2014. máj. 19. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!