Eddig annyi elképzelésem volt, most meg semmit nem tudok? Ma voltam nézelödni a baba boltban, megijedtem, azt se tudom mit vegyek novemberben születendő kisbabamnak"

Figyelt kérdés

Miket kell vennem es mennyit? Teljes a zavar nálam. Már sírtam is a tegetetlensegem miatt

Textilpelenkat, néhány zoknit. Es két hosszúujjú bodyt vettem ma. Vettem takarót, plédet. Pulcsi? Harisnya? Rugi? Kabat? Mi kellhet?

2014. máj. 4. 17:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én például nem ismerek olyan nőt, akinek lett volna szívhangfigyelője. Én feleslegesnek tartottam, sohasem tudtam megkülönböztetni a magzat szívhangját a köldökzsinór lüktetésétől, így aztán hiába találtam volna valamit, nem tudtam volna, hogy mi az.

A babacuccok vásárlásáról pedig az a véleményem, hogyha van pár ruhácska, amit rá tudsz adni, pelenka, az alap dolgok, egy ágyikó (ha nem veletek alszik), akkor azért olyan nagy baj nem történhet. Ha nem lenne tejed, akkor úgyis tápszer recepttel engednek ki a kórházból, és akkor tudsz venni cumisüveget is. Aztán azt kifőzni elég egy fazék az első napokban. Az egészbe majd út közben rázódsz bele. De nem történik tragédia, ha valamit elfelejtesz megvenni, mert akkor is meg lehet, amikor ott lesz veled a pici. Egyébként amíg pici volt én csak body, rugdalózót adtam rá. Ha kimentünk (őszi baba), akkor pedig overállt. Nem szenvedtem nadrág, pulcsi, kabát kombóval, ez fél perc alatt megvan, míg az utóbbiakkal csak a gond volt. A bőre érzékeny, így a harisnyától üvöltve sír, így azt az egy darabot, amit ajándékba kaptunk, sem használtam. A zoknit egy hetes kora óta levarázsolja magáról fél perc alatt, így azt sem adok rá. Most, hogy már kúszik, mászik, inkább talpas gatyát adok rá. Úgyis lesz olyan, amit majd később látod, hogy szükséges. Pl. én nem is hallottam a hasfájós sírás előtt a szőlőmag párnáról, de amikor hasfájós lett, vettem. De még ezer meg egy ilyen dolog van.

2014. máj. 8. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!