Adtok használt cipőt gyermeketekre?
szerintem is hülyeség amit 15-ös ír....na mindegy.
Amúgy utolsó,nem minden doki mondja el,hogy tilos!A mi dokink pl csak annyit mondott mikor voltunk ősszel a 3 éves státuszon nagyobb fiammal,hogy ne csizmába járjon egész télen,hanem legyen olyan cipő is,ami tartja a bokáját.Kapott egy bakancsot és meg volt oldva a dolog.
A barátnőm anyósa ortopéd orvos, unokájának ő vette az első cipőt, hát olyan marha képzett volt,hogy szegény kislány járni nem tudott benne...Ahogy korábban írták,régen volt egy "divat",van ma is,ki tudja mire a gyerekeink felnőnek lehet megállapítják,hogy milyen hülyeséget csináltunk ma.
Amúgy annyira minden arról szól,hogy "térjünk vissza a természetbe",hordozzunk,szoptassunk igény szerint, lehetőleg termeljünk,de ha nem megy biot vegyünk,nem is értem miért nem propagálják jobban,hogy mezitláb legyenek a gyerekek!Mi amit lehet levesszük a szandit(játszón,kertbe mamáéknál,meg ahol csak tudjuk)és a gyerekek mezitláb rohangálnak.persze ez nem működik egész évben, de szerintem ez is fontos!
14-es
23-as. Miért te minden dokival konzultáltál?
Én is ismerek egy ortopéd orvost, ő azt mondta ha egészséges a gyerek lába akkor nem kell speciális talpkialakítást és mindegy milyen cipőt hord, lehet az használt is, már a legkisebbeknek is.
Ja és nem tudom hogy osztanál be 3 cipőt egy szezonban, ha hetente lyukasztaná ki a gyereked. Akkor is a legdrágábbat vennéd meg hetente? Mert sokunknak ez a problémája és szerintem ezért felesleges a legdrágábbat megvenni, az sem tartósabb mint a többi, ha gyerek használja.
Igen, én adok a lányomra használt cipőt, eddig mindig sikerült nagyon szép állapotúakat kifognunk..
Olyan 2 éves koráig újat, és jókat vettem neki, de mióta őrült ütemben amortizálja le a cipőket, már nem bírom anyagilag...
A műbőrt pedig nagyon utálom, ezért döntök mindig a használt mellett mégis...
3,5 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!