Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Babaruha csomagot szeretnék...

Babaruha csomagot szeretnék eladni, hány db-os csomag a kelendőbb, te milyet vennél?

Figyelt kérdés
2014. márc. 26. 10:50
 1/10 anonim ***** válasza:
Én télre vettem a fiunknak, tuti volt benne 50 db. Örültem, hogy egybe megvehettem, de nekünk nem volt csak 1-2 3-6 hós ruhánk. Akinek van alap ruhatára, annak inkább a kevesebb darabosak kelendőek. Esetleg típusonként (body, nadrág stb) szelektálhatnál.
2014. márc. 26. 11:14
 2/10 anonim ***** válasza:

Én nemrég vettem 36 db-os ruhacsomagot 1 éves fiamnak. Örültem, hogy volt benne minden (bár bodyra nem volt szükségem). Nadrág, pulcsi, tavaszi kabát, 1-2 cipőcske...

Szerintem a nagyon nagy csomagokat nehéz eladni (8-10ezer feletti), a kicsikkel meg az a baj, hogy többet kell venni, hogy szinte minden legyen benne.

2014. márc. 26. 11:33
 3/10 anonim ***** válasza:

Én nem szeretem a ruhacsomagokat, inkább egyenként veszem, mert úgy sokkal jobb, átláthatóbb mi van benne illetve tudok válogatni, hogy melyik hogy néz ki, melyikre van szükségem stb...

Így pedig egy összeállított csomag van, amiben lehet hogy van olyan amin totálisan látszik, hogy használt.

Ezt nem rád értem kedves kérdező félre ne értsd csak már tapasztaltam ilyet.

26 hkm

2014. márc. 26. 14:18
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitokat, még várok esetleges tanácsokat.
2014. márc. 26. 19:33
 5/10 anonim ***** válasza:

Én szeretem a sokdarabos csomagokat,de nagyon résen kell lenni. Most vettem 1 eladótól 40 db-os ruhacsomagot,de rosszat küldött (természetesen elküldte az eredetit is) de mindkettő hagyott kívánnivalót maga után. A fele kicsi és foltos. A másik eladótól 20 db-osat vettem és egytől egyig fantasztikusak. Sajnos azt vettem észre,hogy egyre rosszabbak az aukciós oldalakra feltöltött ruhák. Sajnos bármilyen ruhát képesek egyesek eladni :(

Pedig 4 évig remekül ment,de az utóbbi fél év nekem katasztrófa...

A kérdésedre válaszolva: nehéz eldönteni!

A 20-50 db-os kelendőbb,de csak ha az illető ízlésének megfelelő. Nekem pl olyan ruhacsomag nem igen szokott bejönni,ahol a fele fehérneműből áll,mert arra nincs szükségem. És olyanra sincs,amiben méretileg több van,tehát pl 62-86 vagy 92-104 ,mikor nekem csak 92-es vagy 104-es kell. És a vegyes tehát,fiú-lány és nyári-téli ruhák egyben.

Tehát pl csak 98-lány-nyári.

Remélem érthetően fogalmaztam :)

2014. márc. 28. 15:01
 6/10 A kérdező kommentje:
Neked is köszi a választ. Csak 2 méretnyit állítanék össze egybe, fehérnemű szerintem is felesleges benne, az nem nagy összeg úgyis megveszik külön.
2014. márc. 29. 19:22
 7/10 anonim ***** válasza:
Milyen ruháid vannak eladók? Fiú, lány, méret?
2014. márc. 31. 08:02
 8/10 anonim ***** válasza:
50
2014. márc. 31. 14:48
 9/10 A kérdező kommentje:
Van olyan csomag, hogy 62-ig, meg olyan hogy 68-74-es. Nagyon sok ruha van, és szépek. Csak le kéne már fényképezni, lusti vagyok.
2014. márc. 31. 19:27
 10/10 A kérdező kommentje:
Ja és lány ruhák.
2014. márc. 31. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!