Hol adjátok el a babaruhákat?
Apródon hirdetem.Már adtam is el.Ruhákat,kis cipőt,babakocsit.
Szerintem érdemes,oda feltenni. :)
facebook csoportok.
szerintem ott a legkelendőbb minden. (tapasztalataim szerint)
A bababörzéket nem is nézem akkor inkább már megveszem újonnan ugyan olyan áron a boltban.
Az apródot a jófogást és társaikat pedig egyáltalán nem nézem, maga a nézegetése is sokkal rosszabb mint a közösségi oldalaké. Ott csak lapozok lapozok és rendesen látom a képet, nem feltétlenül kell mindig kinagyítani.
Tapasztalataim szerint olyan telített a "piac",hogy szinte alig lehet vmit eladni Vaterán,Teszen,Facebokon vagy akár az apródon,jófogáson.
Én bárhol próbálok eladni,már alig megy,pedig sokszor újszerű vagy címkés is van és már bőven ezer alatt/db. Csomagban még kevesebb/db áron. Én felteszem mindenhova,de vásárolni csak vaterán vásárolok. Én becsületesnek érzem magam,le is tudnak ellenőrizni,viszont ahol nem lehet ezt megtenni,ott már vágtak át. Így bizalmatlan lettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!