Milyen sűrűn nézitek át a gyerek (ek) ruháit?
Amikor éppen nagyon unatkozom átnézem,de többnyire menet közbe hopp ez már kicsi,teszem félre vagy hopp ez már foltos így megy az udvaron koszolós ruhák közé.
A mennyire vásárolok be,hát pl már elkezdem nézegetni a tavaszi ruhákat.Viszont ha látok pl 70%-os akcióba pár száz forintért új nacit,fölsőt stb ami 1-2 év múlva lesz rá jó hát azt nem hagyom ott....itt azért megjegyzem,hogy nagy a padlás és van hely tárolni.
Hordas kozben tobbnyire kiderul ha valami mar kicsi vagy foltos,ezeket felre teszem.
Egyebkent evszak valtasnal szoktam atnezni,hogy a tavalyi ruhakbol miket nott ki es ilyenkor vasarolok be egyszerre.Altalaban csak keves ruhadarabbal kell kiegesziteni kesobb.
Direkt a kovetkezo evszakra nem szoktam elore vasarolni,de persze elofurdul,hogy ha proba nelkul veszek valamit,vagy internetrol rendelek akkor nagy lesz,ezeket felre teszem kesobbre.
Van ami használat közben kiderül, hogy kicsi, azt rögtön szelektálom.
De mivel kicsi a hely a ruháknak, évszakonként el van zsákolva, így mindig, mikor elteszem az aktuális évszakot, ami már nagyon foltos, vagy kicsi, már dobom ki/ajándékozom tovább. Ami jó, marad a kistesónak.
Előre csak akkor veszek, ha van valami nagyon jó áron, de amúgy mindig azt veszem ami épp elfogy. Pl. most szükség lesz 2-3 ovis benti gatyára, hát megveszem azt.
Amúgy van két család, ahol nagyobb a fiú, mint az én fiaim, tőlük rendszeresen veszek át jó állapotban lévő ruhákat, így tényleg mindig csak azt kell néznem, amiből épp hiány van.
Amikor felveszi a gyerek, akkor megnézem, hogy minden oké-e a ruhával. Ha kicsi, akkor vagy elteszem a tesónak (2 lányom van), vagy beadom a védőnőhöz, ha foltos, akkor megy a játszósok közé. Amit én kidobok az már tényleg használhatatlan.
3.!
Te tényleg MINDENT kidobsz?
Az oké, hogy sok pénzed van esetleg és nem foglalkozol azzal, hogy eladd a Vaterán.
De az nem jut eszedbe, hogy beadd a védőnőnek, vagy bedobd egy ruhagyűjtő konténerbe?
Bírom az ilyeneket :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!