Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Milyen sűrűn nézitek át a...

Baranka kérdése:

Milyen sűrűn nézitek át a gyerek (ek) ruháit?

Figyelt kérdés
Méretre, állapotra gondolok. Milyen sűrűn szelektáltok (kinőttek, foltosak stb. )? Mennyire vásároltok be előre ruhákból?
2014. márc. 16. 10:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Amikor éppen nagyon unatkozom átnézem,de többnyire menet közbe hopp ez már kicsi,teszem félre vagy hopp ez már foltos így megy az udvaron koszolós ruhák közé.

A mennyire vásárolok be,hát pl már elkezdem nézegetni a tavaszi ruhákat.Viszont ha látok pl 70%-os akcióba pár száz forintért új nacit,fölsőt stb ami 1-2 év múlva lesz rá jó hát azt nem hagyom ott....itt azért megjegyzem,hogy nagy a padlás és van hely tárolni.

2014. márc. 16. 11:37
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Hordas kozben tobbnyire kiderul ha valami mar kicsi vagy foltos,ezeket felre teszem.

Egyebkent evszak valtasnal szoktam atnezni,hogy a tavalyi ruhakbol miket nott ki es ilyenkor vasarolok be egyszerre.Altalaban csak keves ruhadarabbal kell kiegesziteni kesobb.

Direkt a kovetkezo evszakra nem szoktam elore vasarolni,de persze elofurdul,hogy ha proba nelkul veszek valamit,vagy internetrol rendelek akkor nagy lesz,ezeket felre teszem kesobbre.

2014. márc. 16. 12:34
 3/11 anonim ***** válasza:
47%
Nem szoktam átnézni soha. Mikor hordja látom, hogy már kicsi, vagy foltos akkor megy a kukába.
2014. márc. 16. 13:05
 4/11 anonim ***** válasza:
Én még mindig kézzel mosok neki, és ki is vasalom a ruhákat. Közben szoktam figyelni, hogy melyiket nőtte már ki, vagy mi mehet a játszósak közé.
2014. márc. 16. 13:13
 5/11 anonim ***** válasza:

Van ami használat közben kiderül, hogy kicsi, azt rögtön szelektálom.

De mivel kicsi a hely a ruháknak, évszakonként el van zsákolva, így mindig, mikor elteszem az aktuális évszakot, ami már nagyon foltos, vagy kicsi, már dobom ki/ajándékozom tovább. Ami jó, marad a kistesónak.

Előre csak akkor veszek, ha van valami nagyon jó áron, de amúgy mindig azt veszem ami épp elfogy. Pl. most szükség lesz 2-3 ovis benti gatyára, hát megveszem azt.

Amúgy van két család, ahol nagyobb a fiú, mint az én fiaim, tőlük rendszeresen veszek át jó állapotban lévő ruhákat, így tényleg mindig csak azt kell néznem, amiből épp hiány van.

2014. márc. 16. 14:19
 6/11 anonim ***** válasza:
Menet közben szelektálok, külön nem állok neki. Ha valami rá akarok adni, de már kicsi, akkor félreteszem, vagy ha nem jön ki belőle a folt, akkor is, de nincs nagy ruhaátválogatás.
2014. márc. 16. 18:05
 7/11 anonim ***** válasza:
3as vagyok. Ja igen évszakváltáskor dobom ki az összeset (most pl majd a téliek mennek a kukába hamarosan) mert következő télen már úgy is kicsi lesz, minek őrizgessem.
2014. márc. 16. 18:52
 8/11 anonim ***** válasza:

Amikor felveszi a gyerek, akkor megnézem, hogy minden oké-e a ruhával. Ha kicsi, akkor vagy elteszem a tesónak (2 lányom van), vagy beadom a védőnőhöz, ha foltos, akkor megy a játszósok közé. Amit én kidobok az már tényleg használhatatlan.

3.!

Te tényleg MINDENT kidobsz?

Az oké, hogy sok pénzed van esetleg és nem foglalkozol azzal, hogy eladd a Vaterán.

De az nem jut eszedbe, hogy beadd a védőnőnek, vagy bedobd egy ruhagyűjtő konténerbe?

Bírom az ilyeneket :(

2014. márc. 17. 14:31
 9/11 anonim ***** válasza:
Miután több gyerekem nem lehet, ezért nem fogom őrizgetni és időm és kedvem sincs ezzel foglalkozni, hogy még a kinőtt ruhákkal ruhangáljak.
2014. márc. 17. 17:35
 10/11 anonim ***** válasza:
fiaimét évszak váltáskor nézem át ,de mivel 2 fiam van igy csak azt ajándékozom tovább amit már a fiatalabb is kinött ,kidobni meg csak a szakadt ruhákat szoktam vagy a kinyult ruhákat,többi megy eladásra vagy oda ajándékozom a barátnömnek ,kislányom ruháit télit elrakom majd télen átnézem tavaszit már átnéztem és amit kinöt azokat a kinöt ruhák közé rakom eladásra,többi megy a szekrényébe. én kidobni csak ritkán szoktam ruhát.
2014. márc. 17. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!