-kauf- kérdése:
Tescos f&f bodyk, rugik mennyibe kerülnek? Milyen a minősége?
Figyelt kérdés
2014. márc. 14. 21:10
1/9 anonim válasza:
Hát, ez változó, mármint az ár, de tény, hogy szépek, és nem is olyan drágák, csomagban 3-5 darabokat lehet kapni, attól is függ az ára, h hosszú, vagy rövid az ujja. 2-3 ezer között mozog a csomagos ára, van darabos is, nyilván drágább. A minősége nekem nagyon jó, ezeket használom, minden folt (megfelelő tisztítószerrel) kijön belőlük, az anyaguk, puha, nem foszlik, pedig sokat mosom, a patentok soha nem szakadtak ki még.A legjobb bennük, hogy nem keményedik ki az anyag sok mosás után sem, puha marad. Ennyit tudok mondani egyelőre, remélem, segítettem :)
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2014. márc. 14. 22:21
3/9 anonim válasza:
Én egy hete akciósan vettem 5db volt 1100 ft :) be is vásároltam belőle!érdemes figyelni jókat lehet kifogni fele annyiért vagy még kevesebbért!!
4/9 anonim válasza:
ha akarsz akkor most vegyél most le vanak árazva .
5/9 anonim válasza:
Amiket én használok, azok puhák, jól moshatóak és vasalhatóak, de sok mosás után bolyhosodik itt-ott. 2 hónapja használjuk elég intenzíven és most kezd látszani rajta. Amúgy szerintem megéri az árát.
6/9 anonim válasza:
Szia! Én elégedett vagyok velük, nagyon sokat vettem már. Ha nem sűrgős, figyeld az akciókat, mert ki lehet fogni! Előre megvásárolsz 30-50 %-al olcsóbban. Bodyt akár használtan is vehetsz, mert csak Te látod amikor a babát öltözteted!
7/9 anonim válasza:
Az az egy baj velük,hogy szinte minden babán ugyanazokat látom....Én csak 1-2-t vettem ott pont ezért, de egyébként a minőségükkel szerintem első ránézésre nincs gond :)
30hkm
8/9 anonim válasza:
Én ott csak három-ötdarabos csomagokat vettem, ez a "basic" kategória. Szerintem nagyon jó minőségű az anyag, ehhez képest pedig főleg nagyon olcsó. Puha, nem bolyhosodik, nem szakad, patentokkal is minden rendben, nem csavarodik meg a mosástól. A bodykat egyfolytában használjuk, nekem a rugdalózókkal van gondom. A kisfiam vékony és hosszú, de még neki is hosszú annak a rugdalózónak a lába, ami a felsőtestén még pont passzos. De ezt egszerűen megoldottam, levágtam a lábfejét és pizsamának használtuk. :-)
9/9 anonim válasza:
Mi a fehéreket vesszük csak, mivel itt találtuk a legolcsóbban, ezért. Az anyag tapintásra, kidolgozásra rendben van, viszont 60 fokon nekünk eldeformálódik és össze is megy valamennyire egy idő után. De még így is megéri az árát. A színesből is vettünk, viszont volt úgy, hogy belekerültek rossz méretek is a csomagba. A pizsamánál hasonló a helyzet, összemegy egy kicsit 60 fokon, a pelus alatt szűk, a lábánál viszont hosszabb. De amit máshol veszünk, ott még a lábfej is össze szokott menni, úgyhogy maradtunk a tescosnál. Még valami: nálunk a foltok (ital) nem jönnek ki 60 fokon a bodykból, áztatni szoktuk ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!