Drágák. 500 körül a body darabja, és min. 1000.- a rugik. Szerintem minden babadolog drága a Tescoban. Még a pelenka is.
Ha van közelben Auchan, inkább oda menj, jóval olcsóbban találsz.
2013. szept. 9. 14:58
2/7 anonim válasza:
De a tescos az jobb minőség.Ruhaterén. Meg az Auchanban elméretezték a ruhákat.Szerintem. Mi multkor vettünk egy bodyt.68cm volt elötte a fiunk és nem volt rá jó..(2 nappal elötte mérte le a doki)
2013. szept. 9. 15:01
3/7 anonim válasza:
Ár-érték arányban nagyon jók szerintem a tescos ruhák! Nem beszélve arról, hogy szinte folyamatosan vannak leárazások.
2013. szept. 9. 15:20
4/7 anonim válasza:
Nagyon jó minőségű a tescos ruha, és ehhez képest nem annyira drága, az auchanban tényleg olcsóbb, de nem olyan jó.Sokszor van 30-50%leértékelés.
2013. szept. 9. 16:15
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Nem értek egyet az egyessel.
Én ezt nem nevezném drágának. Vaterán és teszen vásároltam, de ma olyan durván bolyhos ruhákat kaptam, amiket én a kukába dobnék, nem eladásra (az eddig használt ruháink még mindig újszerűnek néznek ki). 250Ft volt ugyan darabja (postaköltséggel együtt 350 kb.), de ha tudom, hogy ilyenek, nem költök rá. Ami normálisabb, azok 500-800Ft/db áron vannak, így szerintem megéri 1000Ft/db-ért újat venni.
2013. szept. 9. 19:40
6/7 anonim válasza:
Jó minösègü,de szerintem akcióban èri meg ott vâsárolni. Na èn azèrt nem vâsárolok neten,jobban szeretem megfogni a ruhát ,mert a kèpen lehet jól nèz ki.
Èn sokat vásároltam neki ott. De mostanában bababizibe járok.
2013. szept. 10. 03:09
7/7 anonim válasza:
Babaruhákat nem vettem Tescoban,de az elmúlt 2 hónapban sokat vásároltam Tescoban és nagyon sokszor vannak akciós és az F&F 100x jobb minőségű,mint az auchanos,ahol szintén vásároltam. Vaterán is jókat ki lehet fogni és a minap vettem észre,hogy nagyon sok az F&F ruci itthon a 2 éves fiamnak és a majd 4 éves lányomnak.Egyik ismerősőm új,címkés akciós F&F rucikat árul,így azzal is bővül bőven a ruhatár.Szoktam 1-1 bodyt venni és azok olyan jó puhák maraddnak jó sokáig. :)Szerintem nagyon jó minőség.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!