Miért kerülnek ilyen irreálisan sokba a babaruhák?
Mert rá van az ember kényszerülve hogy megvegye..
ráadásul hamar kinövi a gyerek.
17/L
Mert probaljak kihasznalni azt, hogy az edes draga kisbabajanak mindenki a legedibb ruhacskat akarja megvenni.
En csak a turkalokban vettem ruhakat, es veszek a mai napig is. A ruhanak semmi erteke nincs, akkor latja igazan az ember, amikor megveszem 300 Ft-ert a hasznaltat, ami a csili-vili baba boltban 5000 Ft:) Par honapig hordjak a babak, igy felesleges dragat venni. En hasznaltat veszek, de mindig markasat, minoseget, jo anyagu ruhacskakat.
Teljesen igaza van a 18:27-nek...
Vannak drága boltok és vannak olcsó helyek is, ahol legalább olyan jó cuccokat tudsz venni!
Ráadásul én már többször észrevettem, hogy a drága butikokban sok kínai cucc van (megveszik olcsón és neked eladják drágán).
Ha mégis szeretnél butik-holmit a babádnak, akkor javaslom, hogy menj el a Visegrádi utcában levő Mária Bababoltba.
Én hosszú évekig innen szereztem be a gyerekeim ruháit (újszülöttől-kamaszig minden megtalálható), mert itt termelői áron megvehettem ugyanazt, amit a drága butikokban többszörös áron adnak.
(Itt vásárolnak a butikosok is!)
Itt a weboldalon kevés cucc van feltéve, a boltban viszont a zoknitól, hajcsattól a keresztelő-ruháig vagy a ballagó-öltönyig mindent megtalálhatsz.
A boltban van kis játszószoba is, ahol a gyerekek eltölthetik az időt, míg a mami bevásárol! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!