Kisfiam most 4 hónapos, eddig a hideg miatt overált hordott aminek volt lába is, de most hogy itt a jó idő tanácstalan vagyok, hogy mit adjak a kis lábára! Szerintetek?
Figyelt kérdés
2014. márc. 13. 12:37
1/10 anonim válasza:
Én zoknit és kocsicipőt adok rá.
2/10 A kérdező kommentje:
Ilyenkor már számít,hogy mínőségi legyen a kocsi cípő vagy még nem fontos?
2014. márc. 13. 12:43
3/10 anonim válasza:
Dehogy számít! Ne viccelj! Nem jár benne! Én tavaszi kabátot adok a babámra 4 hónaposra, mellé vékony sapkát és a babakocsiban betakarom pléddel. Nem adok rá még semmilyen cipőt.
4/10 anonim válasza:
5/10 anonim válasza:
Nekem harisnyába és kocsicipőben van a 4 hónaposom.
6/10 anonim válasza:
Nem számít, olyat veszel, amilyen tetszik. Nekünk most puma van, mert egyedül abból volt 19-es. Nem volt drágább, mint egyéb noname márka, 2500 volt.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm csajok a válaszokat !
2014. márc. 13. 18:33
8/10 anonim válasza:
Szerintem harisnya meg cipő nagyon kevés, annyira még nincs jó idő. Az enyém overallban van, plusz takaró, és így sem melegszik ki. Ja, és hat hónapos. A babákat sokkal melegebben kell öltöztetni, mint ahogy mi magunk öltözünk, mert még nincs hőháztartásuk.
9/10 anonim válasza:
Az enyém megsülne overálban és takaróban. Ha babakocsizunk, betakarom, de ha kocsival megyünk, bőven elég ennyi. Sőt, ma kabát és sapka nélkül volt, body és póló szerű pulcsiban. 8 hónapos.
10/10 anonim válasza:
Ezt vedd!
Nagyon sokat kipróbáltam, s vagy laza, vagy szoros, s a legtöbbet elhaggya, lerúgja, vagy olyan a szabása bele sem megy a lába.
Ez vált be, nagyon szuper!
Én egy pamuttal bélelt nadrágot, hosszú ujjú bodyt, kardigánt, polár rak bélelt átmeneti kabátot adok a fiamra ilyen időben. Ha a napos oldalon tolom, akkor lehúzom a kabát zipzárját is, ha az árnyékos oldalon, akkor vékony pléddel betakarom.
20-25 fok van, nem kell overál, meg 8-rèteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!