Hogyan és mivel tisztítjátok a foltokat (főzelék, gyümölcs) a babátok ruháiból?
én nemrég pakoltam át a gyerek egy évvel ezelőtti ruháit, és ami foltos volt, azt újra kezelésbe vettem (akkori trehányságomat most akartam pótolni...)
persze kimosva raktam el, de volt néhány folt, ami makacsul ragaszkodott, pedig mindig használtam folttisztítót is a mosószer mellett.
próbáltam vanish-el, mosószappannal, mosószódával és mindenféle foltisztítóval (dylon, vanish, ariel). viszont meglepő módon a sima babaszappan (lanolinos, kék-fehér pöttyös) csodákat művelt! - ezen én is meglepődtem. bedörzsöltem, hagytam állni a szappanos áztatólében, majd a szokásos módon kimostam, és nagyon szépen kihozta a foltokat. szóval nem mindig a drága, agyonreklámozott a legjobb.
Nálam bejött a Lidl-ben kapható folttisztító, fehér flakonos, fújós. Simán kivitte a nagyobb gyerek ruháin a csokitól kezdve a pörköltszaftig, mindent. A kicsi négy hetes, a zsíros anyatejes, tápszeres foltokat, kakafoltokat is gyönyörűen kihozta.
A másik, amiben kellemesen csalódtam, az a Dm saját márkás (Denkmit) zöld flakonos folttisztítója. 4-500 Ft körül van egy flakon, lényegesen olcsóbb, mint a Vanish és társai, de nagyon jó. Van fehér ruhákhoz is, de azt még nem próbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!