Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Délben kap a babám zöldségpépe...

Délben kap a babám zöldségpépet (főzeléket), de mikor adjak neki gyümölcsöt?

Figyelt kérdés

Reggel 8kor szopizik, 10 órakor elalszik, utánna ebédre főzelék+cici, 2 körül elalszik, mire felkel addigra jön az uzsonna (cici), este 7kor meg vacsora. Mikor próbáljam a gyümölcsöt? Reggel nem kell neki, délután meg a két étkezés közben alszik, megint csak nem tudom adni, estére meg nem szeretném. Vagy láttam, hogy van gyümölcsös tejpép, és próbáljam meg azt? És mikor?

Tanácstalan vagyok.

2013. dec. 19. 10:12
 1/10 A kérdező kommentje:
5 hónapos és 10 napos.
2013. dec. 19. 10:15
 2/10 anonim ***** válasza:
Tízórai kimarad? Én akkor adnám..
2013. dec. 19. 10:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Ebéd után amikor felkel, szoptatás előtt. Az az uzsonna.
2013. dec. 19. 10:30
 4/10 A kérdező kommentje:
Amikor tízórai lenne akkor pont alszik, és előtte nem kéri mert álmos nagyon.
2013. dec. 19. 10:33
 5/10 Jégtánc ***** válasza:
Ebéd utáni alvás után,a szoptatás előtt.
2013. dec. 19. 10:35
 6/10 A kérdező kommentje:
Megpróbálom, köszönöm.
2013. dec. 19. 10:46
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekem 8-kor tejcsi volt, 11-kor gyümölcs, 14-kor főzelék, 17-kor tejpép és este 8-kor tejcsi.

Vagy ébredés után adnék neki gyümit, vagy uzsonnára.

2013. dec. 19. 11:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Védőnőm szerint 10 és 11 közt fogadja a legjobban a szervezet. Ha akkor alszik, én inkább talán előtte adnám.
2013. dec. 19. 11:12
 9/10 anonim ***** válasza:

szia

nekem is ez a gondom

5hónapos a kislányom.most kezdtem el az almával.nekem is ilyen a napirend.8kor szopi,10körül alvás 12ebéd(szopi)-fél4körül uzsonna,akkor adom a gyümölcsöt-és utána szpotatom.azt mondták,hogy estére kevesebb a teja,akkor adjam.még nem volt gond.szerinted egy gyümölcs miatt rosszul aludna?de akkor te már főzeléket -és gyümit is adsz?

2013. dec. 19. 13:26
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen kap főzelékez. 4 és fél hónapossan kezdtük. Amíg nem volt főzelék szívesen ette az almát, barackot, de már úgy veszem észre, hogy nem is akarja a gyümölcsöket. Holnap uzsonnára megpróbálom. A védőnőm mondta, hogy 2 étkezés között adjam a gyümölcsöt, de ez nem megy nálunk. Estére nem akarom adni, nehogy felfújja, vagy bántsa a hasát.
2013. dec. 19. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!