Van rengeteg kinőtt bébi ruhám, a piacra kiakarom tenni egy papírra hirdetésnek szerintetek jó ötlet?
Igen csak az a baj hogy én határon túli vagyok csapon lakom Záhonytól 5 km-re és nem hiszem hogy a magyarokat érdekelné hogy ilyen messzire jöjjenek érte.
Azért gondoltam hogy kiírom a piacra mert rengeteg ember jár oda és minden nap van piac, valaki csak elolvassa.
Fel tettük a facebookra és turkálós oldalra is fényképekkel de senkinek nem kell, pedig nem adom sokért sem és nem is olyan rosszak.
3-as vagyok. Tedd fel a facebookra abba a csoportba, aminek a neve "Használt gyerekruhák és kellékek". Volt, hogy Viskről irtak nekem, de nekem az nagyon messze volt. Egy próbát megér. Vagy add fel a Kárpátinfóba, ha tényleg nagyon sok van. Én csomagban javaslom, vagyis ne darabold el, ugy jobban megy, legalábbis nekem.
Különben van rá kereslet, mert mi például rengeteget turizunk, mivel a jó minőség ujonnan drága lenne.
Én feltettem albumba minden ruhát egyesével lefotóztam és aki amelyiket kéri azt viheti akár többet is, volt rá 1 vevő és 14 db ruhát választott ki születendő babája részére, de ő nem volt hajlandó személyesen lejönni érte mással akarta el vitetni persze buszossal de azt persze nem érte utol, aztán felajánlottuk neki hogy akkor elvisszük mi helybe ő neki az az a legközelebb neki eső nagyvárosig 3 város lett volna útközbe.
Én írtam neki hogy ha mi visszük le legalább még vásáróljon és válasszon ki 1-2 ruhát hogy legalább a vonat ára megtérüljön, felajánlottam neki hogy privát üzenetben közelről lefotózom a java ruhákat , de itt megfutamodott és inkább nem kellett neki az se amit félre tetetett.
2700 ft értékben várásolt volna és sajnált ruhákra költeni 300 ft-al többet.
Pedig elég olcson adtam a ruhákat 60 ft-300 ft-ig. kivéve az overálokat mert az 600 ft lett volna de az alapból nem kellett neki.
dRÁGÁN ADOM?
Vannak ilyenek.
Én mikor látom, hogy variál a vevő, akkor azt mondom, hogy döntse el kell-e, mert van más vevő is és max 1 hetet várok. Ha messziről van a vevő, akkor megbeszélek vele féluton találkát. Fizetés átvételkor.
Én olyan 10-15 db-os ruhacsomagokat csinálok 100 grivenyért (kb 2500 Ft), ahogy kinőlnek valamit a lányaim.
De mi van olyankor ha esetleg olyan ruha darabokat teszek a csomagba ami nem tetszik neki, biztosan nem fog 2 neki tetsző ruha darabért megvenni egy egész csomagot.
Amúgy az én vevőm sem húzta az időt sokáig kb még 1 hét sem telt el, nagyon kedvező volt számára az ár nem tudom miért lépett vissza.
Tényleg ennyire nehéz eladni a bébi ruhákat a nagyon kicsi méreteket a 0-5 hónaposig a ruhákat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!