Miért úgy adják a babákra a harisnyát?
Atya ég, min nem tudnak egyesek problémázni... :D Komolyan mondom, kis híján röhögőgörcsöt kaptunk a férjemmel a válaszokat olvasva! :D Én a harisnyát a body alá szoktam adni, hogy ne csússzon le a harisnya. De van, hogy fölé, ha úgy alakul. Ha én vagyok harisnyában nekem is szokott a lábam között lentebb csúszni és nagyon utálom. A hasát egyáltalán nem nyomta még egyik gyerekemnek sem.
Amin teljesen lementünk hídba... pelusra bugyit adni a nadrág alá??? Ez komoly? A bodynak azért van alul a patentos része, hogy a gyerek derekán tartsa a felsőt, tehát nem "trikó és bugyi egyben" (bár van egyszínű, fehér, ujjatlan bodynk, amit kimondottan atlétának használok). A legtöbb body mintás, rövid vagy hosszú ujjú, ujjatlant inkább nyáron viselnek a babák magában. Tehát az, hogy ez egy fehérnemű lenne, komolyan mondom, abszurd! :D Még soha nem láttam olyat, nem is hallottam, hogy valaki bugyit adjon a pelusra plusz nadrágot (van egyáltalán gyereke annak, aki ezt írta????). Csak kislányokon, akikre adtak egy ruhácskát és azért volt a peluson a bugyi, hogy mégse a pelus látszódjon ki. A babának a pelus a bugyija.
Na, ezt jól kiveséztem én is, de egyszerűen nem bírtam ki, hogy ne mondjam el én is a véleményem. :)
Az, hogy ki hogy adja a babájára a bodyt plusz a harisnyát, szerintem tényleg halálosan mindegy, abszolút megszokás és kényelmi szempont. Kár ezen vitatkozni!
Tegnap 19:24:
Vicces, milyen hévvel véded a butaságod...
Létezik ám felnôtt méretû body is, vajon az alá te se vennél bugyit? :) Persze a csipke-kivitelû alá valóban nem kell (valószínûleg te csak ezt ismered :D), de felvilágosítanálak: ami nem csipkés, az nem fehérnemû, hanem pólóval egyenértékû ruhadarab!
Én is body alá adom a harisnyát egyébként. Utálom, ha pelusostól lecsúszik a lányom popsiján, és olyan "trotyi" lesz... Vékony alkat, a dereka is vékony. Lecsúszna a harisnyája enélkül.
Én is harisnya és rá a body kombót használom!Ez a legpraktikusabb,amolyan szupermanes :D
Elképzeltem,hogy egy felnőtt nő felveszi a felnőtt bodyt bugyi nélkül...biztos bevág!
A gyereknek a pelus a bugyija és WC-je. A body egyenértékű a pólóval,csak hosszított, zárható formában,pont azért,hogy ne csússzon fel és ne legyen kint a dereka. Body-t addig adom rá,amíg pelusos,mert jó pelusfogó,téle harisnya alá,nyáron csak simán.
Ezen kiakadni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!