Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Miért úgy adják a babákra a...

Miért úgy adják a babákra a harisnyát?

Figyelt kérdés
Láttam,hogy nem a body van alul,hanem a harisnyát ráadják és úgy patentolják alul össze a body-t.
2014. jan. 25. 18:21
1 2
 1/18 Liliom23 válasza:
11%
Gyakori hiba! Buta ötlet, megszoríthatja a harisnya a pociját!
2014. jan. 25. 18:25
 2/18 anonim ***** válasza:
86%

Ha szoros a harisnya bodyn keresztul is megnyomja. En ugy adom ra mert igy nem csuszik le a harisnya megfogja a body. Nem ertem ezzel mi a problema???

Soha nem nyomta meg el a harisnya a gyerek hasat mert jo meretu a harisnyaja,

2014. jan. 25. 18:32
 3/18 anonim ***** válasza:
63%
Az olyan mintha harisnyára húznék bugyit
2014. jan. 25. 18:35
 4/18 anonim ***** válasza:
81%
Nekünk se volt még ezzel baj, nem láttam egyszer se hogy meglátszik a harisnya vonala, vagy szoritaná. Én is igy adom rá, hogy alul a harisnya, aztán a bodyt bepatentolom, legalább nem csúszik le a harisnya. Bár a lányom már 3éves. Ha normális méretet veszel harisnyából, biztosan nem szoritja. Ezzel az erővel beleköthetnél abba is, hogy miért ad valaki nadrágot a babákra, nem rugdalózót. Én csak rugdalózót adtam rá elég sokáig (meg persze body, zokni), nem használtunk nadrágot, épp ezért amit te irtál, hogy lehet szoritja a hasát.
2014. jan. 25. 18:38
 5/18 anonim ***** válasza:
82%
De most komolyan, miert szamit olyan problemanak az ha vki a harisnyat a body ala rakja es nem forditva? Egeszsegugyileg semmi hatranya nincs ebbol a gyereknek.
2014. jan. 25. 18:41
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem szokás kérdése, tulajdonképpen mindkettőben van logika.

Én spéci a body fölé szoktam, mert úgy könnyebben be tudok kukucskálni, hogy van-e kaka a pelusban, nem kell hozzá előbb lefejtenem a bodyt róla, csak a nadrággal együtt lehúzom, de abban is lehet valami, hogy a body jobban ott tartja, és nem csúszik le. Bár én is valamiért úgy gondolom, hogy ha alul lenne, akkor jobban megnyomná a pocakját, de jobban belegondolva tényleg kb. ugyanannyira nyomhatja mintha kívül van.

Ki hogy érzi jónak.

2014. jan. 25. 18:42
 7/18 anonim ***** válasza:
18%
Gondolom akik így adják a gyerekre azok maguk is a harisnyára veszik fel a bugyit. Egyébként az a harisnya, amit a bodyval kell a gyereken tartani, az szimplán rossz méret.
2014. jan. 25. 18:48
 8/18 anonim ***** válasza:
68%

Utolso teljesen igazad van. Szokas kerdese. De am ha a gyerkoc be van kakilva azt nalunk nem kell nezni azt messzirol erzem :D

Amugy ha vmelyik harisnya nyomja a babat az bodyn keresztul is ugyanugy nyomja majd. Meg egy reteg amivel kisebb lehet a harisnya. Szerintem nem egy eget rengeto problema az ha vki igy vagy ugy csinalja. Ahogy megszokta es jonak latja ugy adja ra. De hozzatennem soha nem volt elnyomva a lanyomnak a hasa. Es azert szeretem ala adni mert fenn marad a harisnya es nem kell allanodan huzgalni rajta amikor jon megy, maszik es ledorgoli. :-)

2014. jan. 25. 18:50
 9/18 anonim ***** válasza:
86%
A gyereknek ha úgy vesszük a pelenka a bugyija nem pedig a body. Nem értem egyáltalán miért kell ezen kattognia bárkinek is. Te ne add így a gyerekedre és kész.
2014. jan. 25. 18:59
 10/18 anonim ***** válasza:
33%
Nem, nem a pelenka a bugyija. Ha nem bodyt, hanem trikót kap, akkor a pelenkára egyből nadrágot adsz? Nem hiszem. Egyébként mindenki úgy csinálja, ahogy akarja.
2014. jan. 25. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!