Hófogót utólag overálba, kabátba belevarrni nem lehet? Nem lehet ilyet kapni?
Sok hófogó nélküli overáll nadrágot látok, még gumis passzé sincs rajta, de jó áron van :) ezért gondoltam, hogy valahogy utólag bele varrni a selyembélésbe lehetne-e, mert úgy nem érinti a külső részt, tehát a varrás nyomán nem ázik be attól még a ruha.
Vagy nem kell ragaszkodni a hófogóhoz? Ez az első telünk, amikor már a gyerkőc szaladgál, tavaly még nem volt dilemma milyen overáll legyen.
Én kivágom a hófogót, mert ha a lábán van, nem megy bele a csizmába a lába, meg zavarja a gumi.
A csizma tetejére meg nem tudom ráhúzni a hófogót, mert szűk a gumi.
Felesleges szerintem, mert 4 éves koráig a kínai 2 részes overált vettem, nem volt benne hófogó, fetrengett a hóban, semmi baja nem lett, nem ment be az overál alá a hó.
Majd kapta a hófogós egyberészes overált, de kivágták a hófogót, és most már azért sem kell, mert vigyáz a ruhájára, nem fetreng a hóban, szépen hógolyózik, szánkózik.
arra nem is gondoltam, hogy zavarná az a plusz anyag a csizmába, pedig ja annak is kell a hely.
Amúgy vettem végül egy kínai kétrészest tök szupi, nincs hófogó az aljába sem gumi, de szuperül rá tudom húzni a téli cipőre, úgy hogy jó passzos, tuti nem megy bele majd a hó, szóval végül olcsón megúsztam és semmi extra nem kellett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!