Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Hófogót utólag overálba,...

Hófogót utólag overálba, kabátba belevarrni nem lehet? Nem lehet ilyet kapni?

Figyelt kérdés

Sok hófogó nélküli overáll nadrágot látok, még gumis passzé sincs rajta, de jó áron van :) ezért gondoltam, hogy valahogy utólag bele varrni a selyembélésbe lehetne-e, mert úgy nem érinti a külső részt, tehát a varrás nyomán nem ázik be attól még a ruha.

Vagy nem kell ragaszkodni a hófogóhoz? Ez az első telünk, amikor már a gyerkőc szaladgál, tavaly még nem volt dilemma milyen overáll legyen.

2013. dec. 1. 14:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Én kivágom a hófogót, mert ha a lábán van, nem megy bele a csizmába a lába, meg zavarja a gumi.

A csizma tetejére meg nem tudom ráhúzni a hófogót, mert szűk a gumi.

Felesleges szerintem, mert 4 éves koráig a kínai 2 részes overált vettem, nem volt benne hófogó, fetrengett a hóban, semmi baja nem lett, nem ment be az overál alá a hó.

Majd kapta a hófogós egyberészes overált, de kivágták a hófogót, és most már azért sem kell, mert vigyáz a ruhájára, nem fetreng a hóban, szépen hógolyózik, szánkózik.

2013. dec. 8. 22:01
 2/2 A kérdező kommentje:

arra nem is gondoltam, hogy zavarná az a plusz anyag a csizmába, pedig ja annak is kell a hely.

Amúgy vettem végül egy kínai kétrészest tök szupi, nincs hófogó az aljába sem gumi, de szuperül rá tudom húzni a téli cipőre, úgy hogy jó passzos, tuti nem megy bele majd a hó, szóval végül olcsón megúsztam és semmi extra nem kellett :)

2013. dec. 9. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!