Édesanyám intézte nekem a gyest és a családi pótlékot viszont postai uton kérte a kifizetést én viszont bankszámlaszámra szeretem volna kérni, most ezt emailen elehet intézni utólag és hogy?
Normál levelet kell írni, az email nem jó.
Nézd meg az államkicstár címét a neten és tértivevényes levélben küldd el.
Én nemrég bankszámlaszámot váltottam, ebben az esetben is kellett a számlaszerződés másolata (igazolnom kellett tudni, hogy enyém az a számlaszám, amire kértem).
A következő havi családim már az új számlára ment.
A helyedben csatolnám az eredeti határozatuk másolatát, valamint a számlaszerzdődésem másolatát és mehet a levél (2 mondatban leírod, hogy a következő hónaptól átutalással kéred).
Köszönöm a segítséget . Igen oda adtam a számlaszámot de anyukám ennek ellenére is a postára kérte , azzal az indokkal hogy a bank sokat lefog venni róla. Viszont nekem kényelmesebb ha a bankszámlámra jön . Mert így nem kell a postára rohangálnom mivel nem a bejelentett lakcímemen lakom .
Akkor írok nekik levelet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!