Hogy szedjem ki a gyümölcsfoltokat?
ha alma, vagy banán, akkor nincs ötletem, ezek kifogtak rajtam. bármi mást bedörzsölök babaszappannal, magasabb hatásfok érdekében hagyom állni egy éjszakát, majd simán kimosom.
mondjuk a fehérre egy kis flóraszept és nincs vele gond. a színesekkel macerásabb lesz.
Nekem csak a por alapú Vanish folteltávolító segít. Bevizezem a foltot, rákentem a vanisht, azt is átáztatom, alaposan szétkenem, hogy ne maradjon szemcsés, és hagyom 1-2 órát így állni. A fehér biztos jó lesz, a színesnél előfordul, hogy kiszedi a ruha színét is.
Ha ezzel nem jött ki a a folt, akkor semmivel.
Ja, utána mosógépben normál programú mosás!
Marhaepe szappannal is bedörzsölheted, kicsit ázzon, utána sima mosás.
A fehéret kitenném a napra, nagyon jó folteltávolító. Csak ugye most nem sok van belőle. :(
Dylon Folteltávolító!!!!
Mindent kiszed!
Van belőle folyékony gél és spray is. A spray-t csak rá kell fújni mosás előtt a foltokra és 30 fokon mindent kiszed, vagy ha valami mégis marad az eltűnik a száradás során (akkor is ha nem éri napfény, hihetetlen!)
A gélt a nagyon koszos előkékre használom, lavórba beleteszem vízzel, bele az előkéket és pár perc múlva megsikálom kefével és mint a radír úgy hozza ki a legnagyobb részét, aztán be a mosógépbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!