Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Hogy szedjem ki a gyümölcsfolt...

Hogy szedjem ki a gyümölcsfoltokat?

Figyelt kérdés
3 olyan pólója van a kisfiamnak,amit nagyon szeretek,viszont apa vigyázott rá,mikor történtek a balesetek és nem áztatta le azonnal :S Írnátok olyan módszereket,amivel esetleg ki tudom szedni ezeket a foltokat? 2 db színesről és egy fehérről szó...előre is köszi a válaszokat!
2013. nov. 22. 06:35
 1/6 anonim ***** válasza:
47%
én mondanám apának,hogy kell vennem 2 szines meg egy fehér polót,adjál pénzt ....XD
2013. nov. 22. 07:04
 2/6 anonim ***** válasza:

ha alma, vagy banán, akkor nincs ötletem, ezek kifogtak rajtam. bármi mást bedörzsölök babaszappannal, magasabb hatásfok érdekében hagyom állni egy éjszakát, majd simán kimosom.

mondjuk a fehérre egy kis flóraszept és nincs vele gond. a színesekkel macerásabb lesz.

2013. nov. 22. 07:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem csak a por alapú Vanish folteltávolító segít. Bevizezem a foltot, rákentem a vanisht, azt is átáztatom, alaposan szétkenem, hogy ne maradjon szemcsés, és hagyom 1-2 órát így állni. A fehér biztos jó lesz, a színesnél előfordul, hogy kiszedi a ruha színét is.

Ha ezzel nem jött ki a a folt, akkor semmivel.

Ja, utána mosógépben normál programú mosás!

2013. nov. 22. 08:55
 4/6 anonim ***** válasza:

Marhaepe szappannal is bedörzsölheted, kicsit ázzon, utána sima mosás.

A fehéret kitenném a napra, nagyon jó folteltávolító. Csak ugye most nem sok van belőle. :(

2013. nov. 22. 15:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Dylon Folteltávolító!!!!

Mindent kiszed!

Van belőle folyékony gél és spray is. A spray-t csak rá kell fújni mosás előtt a foltokra és 30 fokon mindent kiszed, vagy ha valami mégis marad az eltűnik a száradás során (akkor is ha nem éri napfény, hihetetlen!)

A gélt a nagyon koszos előkékre használom, lavórba beleteszem vízzel, bele az előkéket és pár perc múlva megsikálom kefével és mint a radír úgy hozza ki a legnagyobb részét, aztán be a mosógépbe.

2013. nov. 28. 17:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm,kipróbálom őket :) Mindenkinek megy a zöld kéz:)
2013. nov. 28. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!