Aki adott már el babaruhát, ahhoz lenne pár kérdésem?
Ha utánvéttel adom fel, annak mennyi az összege kb.?
Ha átutalással küldik nekem a pénzt én meg feladom postán annak mennyi az összege kb.?
Tehát mennyibe kerül nekem a feladás, mint eladónak?
Meg most akkor én fizetem a feladás költségét, ha átutalással fizetnek nekem, vagy a vevő akinek küldöm?
Nem vagyok otthona témában....
A feladás költségét a vásárló fizeti, neked a termék árát + a postaköltséget utalja.
Csak ajánlottan tudsz küldeni
Utánvétellel ne küldj, mert ha nem veszi át, akkor a posta visszaviszi neked, és akkor a visszautat is neked kell fizetni.
Szia!
Mindig írd oda a hírdetésedhez hogy a vevőt terheli a postaköltség, szóval ha eladsz egy ruhát akkor írd oda hogy plusz posta költség. Nem tudom most mennyibe kerül a posta költség . De én szoktam levélként is feladni.
Szépen leméred a ruhát, és megnézed a linkelt táblázatban, hogy mennyi a feladás díja, majd megírod neki mailben.
De szerintem ez annyira egyértelmű, hogy csodálkozom a kérdésen
Otthon mérd le a csomagot,és a link alapján be tudod lőni,hogy melyik lesz az ára,attól függ hogy postázol,hogy a vevő hogy kéri,elvégre ő fizeti a postát.
Köszi, teljesen igazad van. :)
Nem vagyok ma képben. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!