Mitől lehetnek barnás foltok kisfiam ruháin a nyakánál? Tapasztalt valaki hasonlót?
Figyelt kérdés
Egyre több ruháján veszem észre, hogy elöl a nyak körül barnás foltok vannak. Eddig arra gondoltam, hogy a csipketeától, ahogy issza, de azóta nem adtam neki, és megjelentek új ruhákon is. Gondoltam a mosódióra is, nemrég kezdtem el használni, viszont ahogy visszagondolok, a foltosodás már megjelent előtte is pár ruhán. És sajnos eddig nem nagyon tudtam semmivel sem kiszedni őket. Ma reggel néztem, a hálózsákjánák a nyakrésze elöl tiszta folt kívül-belül. Mitől lehet ez vajon? Ráadásul hálózsákban már csak tápszert eszik, vagy vizet iszik...Valakinél volt ilyen, rájöttetek, mitől lehet, illetve mivel szedhetőek ki a foltok?2013. okt. 24. 11:10
1/5 anonim válasza:
hetekig kutattam, h. mi az isten történik a ruhákkal, pelusokkal, h. beteszem foltmentesen és kijön foltosan. szétszedtem a gépet, mosószert váltottam, kidobtam a fémpatentos darabokat. .. stb. aztán itt írta valaki, h. a büfi bebarnul mosás közben a hőtől. .. flóraszepttel úgy ahogy kijön, ha bekened, de van amelyik ruán lila lesz cak.
2/5 A kérdező kommentje:
Hú, köszi szépen! Akkor attól lehet? Csak fura, hogy miért csak most jött elő, majdnem 9 hónapos a babám. Kb. 1 hónapja vettem észre először. Eddig miért nem? Gondoltam a nyálzásra is, kb. 1 hónapja jöttek ki a fogai lent, de mitől lenne barna a nyála? :S Vagy így minden együtt? Most Arielbe áztatok, de lehet, akkor kipróbálom a Flóraszeptet is. Csakhát vannak színes darabok is, aminek csak a nyakrészénél fehér....
2013. okt. 24. 11:55
3/5 anonim válasza:
azt nem tudom miért csak most. .. nekünk a büfik elhagyásával meg is szünt a probléma.
a színes ruhákban nekem is benne maradt. ..
4/5 anonim válasza:
Én simán domestost teszek a színes ruhákra is. Kicsit bevizezem, rá a domestos, és gyorsan megdörzsölöm, és leöblítem. Pár másodperc az egész. Ha kell ismétlem. 99%-ban alkalmazható a színes ruhákon is, nem szedte ki a színüket. Aminek mégis, azt teljesen meáztattam domestosba, és halványabban használtuk :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :) Nem hinném, hogy a büfitől van...régen sokkal többet büfizett vissza és a kisebb rucikon nincs semmi, csak most jelent meg. PEdig mostmár alig jön vissza 1-1x valami. De most én is áztattam, meglátjuk. Köszi a válaszokat :)
2013. okt. 24. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!