Mit jelenthet a par barnas csik a 2,5 honapos anyatejes babam bukasaban? Mas is tapasztalt ilyet?
Figyelt kérdés
nem mondanam veresnek, de maszatosnak hatott, nem az a a tiszta feher turos anyatej. ketszer fordult elo egymas utan, eleg nagy adagot bukott, azota es elotte is minden ok-nak tunt, de...2009. febr. 27. 10:42
1/4 anonim válasza:
Nem adtál neki véletlenül teát?
Esetleg köptetőt? Én azok után kaptam frászt.
Judy
2/4 anonim válasza:
Nekünk is volt, majd frászt kaptam,azt mondta a doki nem kell idegeskedni idézem"élettani"jelenség,de azért te is említsd meg ha mentek!!(nekünk csak egyszer volt)
3/4 anonim válasza:
Remélem megkapod: a leggyakrabban vér okozza ezt-valószínűleg kicsit megsérült a melled és nyelt egy kevés vért. Ez egyébként nem gond.
4/4 anonim válasza:
Ja és azért barna mert félig emésztett-gyomorból jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!