Kicseréltessem kisebbre a babacipőt?

Figyelt kérdés
Anyukámék vettek egy 22es cipőt a fiamnak, kicsit nagy a lábára, és a kérdésem az lenne hogy ez gond? Nem merem kicseréltetni 21esre mert félek, hogy a tél vègèig kinövi. Most hord 21est. Járni tud benne és van extra vastag zoknija is, azzal szerintem nem érezhető hogy nagy.
2013. okt. 21. 19:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Én nem cseréltetném ki, lehet pár héten belül belenő. Az én lányomnak csak egy cipője van, 1,5 éves, de ebből sosem volt gond. Szerintem nem kell két azonos méretű cipő. Nyáron én is nagyobb szandit vettem neki, tudott benne járni, a kisebb pont jó volt, és féltem, hogy pár héten belül kinövi, és ahhoz azért drága volt...

Szóval én nem cseréltetném vissza...

2013. okt. 21. 20:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Én sem cseréltetném ki. Nem sokkal nagyobb mint a lába, ha csak 1 mérettel nagyobb.
2013. okt. 21. 21:24
 3/3 anonim ***** válasza:
cipö vagy csizma? ,cipöt max még 1 hónapig hordaná mert utána jöhetnek a fagyok hidegek,igy majd csizma fog kelleni ,abol viszont nem baj ha picit nagyobb.
2013. okt. 22. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!