Ez tényleg igénytelenség lenne?
Figyelt kérdés
Barátnőm, aki szintén terhes, nem rég átjött és nézegette a babaruháinkat. Végül szájhúzogatva megjegyezte, hogy szerinte fölöslegesen flancolunk márkás ruhákkal, mert a gyereknek még mindegy a márka. Értette ezt arra, hogy a legtöbb ruhánk márkás (pl. Marks&Spencer, de többségében Brendon és Mamas&Papas, amik köztudottan drágák). Mikor mondtam neki, hogy a márkás ruhákat mind turiból vettem vagy vaterán, és mindegyiket szinte fillérekért vettem, akkor meg megjegyezte, hogy ez szerinte kicsit igénytelenség. Mármint, hogy ismeretlenek használt ruháit adom a gyerekemre, csak azért, hogy márkás ruhája legyen és ő inkább újonnan vesz akár Tescosat, de újszülöttre nem ad olyat, amit ki tudja ki hordott. Egyébként egyáltalán nem a márkákra hajtok, csak azt veszem meg, ami tetszik és egyik sem agyonhordott, hiszen először ő is azt hitte, hogy újak. Mellesleg mindet többször átmostam, vasaltam. Csak most kicsit rosszul érzem magam emiatt, pedig úgy örültem, hogy gyönyörű ruhákat vettem nagyon olcsón.2013. okt. 13. 10:19
11/14 anonim válasza:
A legjobban jártál el!
Nyugi!
A te "másodszorra" viselt ruháid sokkal tovább lesznek szebbek és jobbak, mint az ő TESCO-s "szar" anyagú ruhának nevezett valamik.
Két lányom van. Én is turkálok nekik, sőt a két nővérem összesen 4 gyerekének is márkás ruhái vannak TURKÁLÓBÓL!
12/14 anonim válasza:
Én mindenhonan veszek ruhát a gyereknek hádábol ,föként nyári holmikat veszek ott ,mert sulyra könyebek ,de veszek f&f ruhákat azokat is szeretem ,de lidl,aldis,kikböl is veszek ,egyik sem vacak szép minöségi ruhák .
13/14 anonim válasza:
Hát engem soha nem érdekelt, hogy ki honnan öltözteti a gyerekeit. Nem mindegy? En vegyesen, használtat is, újat is adok rájuk. Mi a baráti körben egymásnak adogatjuk a baba és gyerekruhákat.
14/14 anonim válasza:
Nem az. Én is vásároltam és kaptam is használt cuccokat az újak mellé. Bizonytalan vagyok, hogy mennyi ruhára van egy babának szüksége, így az új alap kelengye mellett a használtakkal együtt biztos elég lesz. Ne foglalkozz vele, hogy ki mit mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!