Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Ez az overál tényleg nem jó...

Ez az overál tényleg nem jó kislánynak?

Figyelt kérdés

[link]

Ezt néztem ki a 10 hónapos lányomnak egy aukciós oldalon, de egy barátnőm szerint nagyon fiús. Azt mondta, hogy fiúnak fogják nézni ebben az overálban. De szerintem ha veszek hozzá egy színben hozzáillő, de csajos sapkát és sálat, akkor egyáltalán nem lesz fiús.

Szerintetek?

(Tudom, ez legyen a legnagyobb gondom, de köszönöm, ha válaszoltok).

2013. okt. 4. 14:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell, hogy egy kislányt mindig rózsaszínűbe öltöztessenek, de ez az overál tényleg inkább egy kisfiúra való és nem kislányra.

Függetlenül attól, hogy nem kéne postaköltséget fizetni, akkor sem vennék ilyet egy lánynak.

2013. okt. 4. 14:47
 12/17 anonim ***** válasza:
Én sem venném meg a lányomnak.
2013. okt. 4. 14:53
 13/17 anonim ***** válasza:
nem venném meg a lányomnak, így is sokszor fiúnak nézik, úgyhogy én ezért is direkt a lányosabb cuccokat keresem
2013. okt. 4. 14:53
 14/17 anonim ***** válasza:
Én megvenném, főleg ha tetszik és jó áron is van.
2013. okt. 4. 15:21
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem venném meg, eléggé fiús. Nem csak a színe miatt.
2013. okt. 4. 15:37
 16/17 anonim ***** válasza:
21%
Szia, én sem venném meg. Szerintem egy kisány ne hordjon fiús színeket, unixeszet lehet. Nem mondom, hogy az én kislányomnak nincs fehér,zöld, piros, vagy sárga ruhája, de javarészt csak rózsaszín van, és ezeket is szeretem ráadni. Ha valakinek ez nem tetszik...hát, nagyon tudom sajnálni. :) Ennyi.
2013. okt. 4. 17:27
 17/17 anonim ***** válasza:
én sem veném meg ,egyszerüen nem találom szépnek,inkább fiuknak jó.
2013. okt. 5. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!