Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Ez az overál tényleg nem jó...

Ez az overál tényleg nem jó kislánynak?

Figyelt kérdés

[link]

Ezt néztem ki a 10 hónapos lányomnak egy aukciós oldalon, de egy barátnőm szerint nagyon fiús. Azt mondta, hogy fiúnak fogják nézni ebben az overálban. De szerintem ha veszek hozzá egy színben hozzáillő, de csajos sapkát és sálat, akkor egyáltalán nem lesz fiús.

Szerintetek?

(Tudom, ez legyen a legnagyobb gondom, de köszönöm, ha válaszoltok).

2013. okt. 4. 14:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
90%
Én nem bírom a habcsókrózsaszín kislányokat, kifejezetten irritál az erőltetett "lányosság". A fiamnál sincsenek tabu színek. Szerintem ez egy szép overál, jól állna kislánynak is.
2013. okt. 4. 14:29
 2/17 anonim ***** válasza:
Én sem venném meg kislánynak
2013. okt. 4. 14:30
 3/17 anonim ***** válasza:
A nagyobb gyerkőcöm fiú, így ami uniszex cucc megmaradt róla, azt ráadom a lányomra, de venni nem vennék ilyet a lányomnak, valami csajosabbat keresnék. De semmi rossz nincs benne, ha ilyet veszel.
2013. okt. 4. 14:35
 4/17 anonim ***** válasza:
Ha meglenne már pl. nagytesó után, akkor ráadnám, de eleve lánynak nem venném meg. Amúgy kifejezetten fiús, még csak nem is uniszex.
2013. okt. 4. 14:35
 5/17 anonim ***** válasza:
Egyértelműen fiús, én sem venném meg.
2013. okt. 4. 14:37
 6/17 anonim ***** válasza:
Én is vettem a kislányomnak kék ruhákat, de ez szerintem is kimondottan fiús. A mi overálunk pl nem rózsaszín, hanem fehér. (Ha valamiért irtózol a rózsaszíntől) És mi is aukciós oldalon csíptük meg :)
 7/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon aranyos. Én ugyan jobban szeretem a rózsaszínt, lilát kislányoknak, de ez nem jelenti azt hogy mindig csak ilyenben lennének. És ahogy írod, egy csajos sapka+sállal pedig megbolondítható.
 8/17 anonim ***** válasza:

Én megvenném ha nagyon jó áron van.

Csajos sapival,sállal megfelel.

2013. okt. 4. 14:39
 9/17 A kérdező kommentje:

Oké, értem. Köszönöm.

Pedig ez tök jó árban lenne, ráadásul személyesen át tudnám venni, még csak postaköltséget sem kellene fizetnem.

De lehet, hogy igazatok van, és inkább valami csajosabbat kellene keresnem.

Van sok rózsaszín ruhája a babámnak, és a rózsaszín már a könyökömön jön ki, de próbálok keresni uniszex színben, hátha találok olyat, ami passzol.

2013. okt. 4. 14:40
 10/17 anonim ***** válasza:
Én ezt nem venném meg.
2013. okt. 4. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!