Mekkora egy 62-es téli overál?
Szia!
A 62-es pont jó lesz szerintem. Az 56-ost tuti kinőné még a tél vége előtt, a 62-es alá valóban lehet öltöztetni.
A 18 hónapos óriási lenne az újszülöttre, még akkor is ha egyévesre kicsi. Az egyéves méret is minimum 80-as. Amit örököltetek, az jó lesz jövő télre!
Az én fiam januárban fog születni, én is 62-est vettem.
18 hónap???Az nagyon durva..Az én fiam 10 hónapos és már a 68-as ruhák szinte kicsik rá..Valami abban tuti el van írva.
Én azt mondom neked, hogy vegyél egyet.A 62-esben el fog tűnni a gyerek, bármennyire is beöltözteted.A teszveszen lehet kapni nagyon olcsón is, és arra hogy hazavidd a kórházból a babád teljesen jó.(56-os méretet vegyél.)Ez ami van pedig teljesen jó lesz később..decemberben meg januárban is nagyon hideg van..és mikor viszed levegőzni az már pont passzentos lesz!
Könnyű szülést és sok egészséget nektek! :)
2 gyerekes anyuka.
Köszi mindenkinek! :-)
Közbe megmértem, ennek az ülepétől a talpáig (zárt): 23 cm, vállától ujja végéig: 33 cm, ülepe és válla közt 40 cm. Szegény szerintem még a hordozóból is kilógna. :-)
Az az overál szerintem nagyon nagy lenne a kislányodra, azért ő a tél javában még csak pár hónapos lesz.
Viszont szerintem várjatok még a vásárlással. Nézd, nézzétek őket meg, de szerintem várd meg hogy mekkora lesz a babád.
(a 62es szerintem kicsi lesz, mert azért alá is kell picit öltöztetni a babát, 68assal lehet jobban járnátok és akkor remélhetőleg elfér benne még simán egész télen, viszont a 62est nem hiszem hogy egész télen tudnátok hordani vagyis a pici lány)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!