Mit csináljak, hogy ne vegye le a sapkát 1,5 évesen?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Bejött a szelesebb hűvősebb idő, így még jobban zavar, ha nem hagyja gyermekem a fején a sapkát. Ma is mentünk a közértbe, oda felé még nem volt semmi gond, de vissza felé folyamatosan ledobta. Ez mondjuk nem megkötős sapka, de nyáron használtunk megkötőset és az sem volt akadály. De nem mindig csinálja, lehet akkor amikor már fáradtabb. Mindegy mennyire fúj erősen a szél, akkor is le veszi, ha olyan kedve van. Próbáltam elterelni a figyelmét, de leveszi.
2013. szept. 30. 12:06
1/2 anonim válasza:
A kisfiam is levette, ezert vettem mindig megkotoset, azt nem tudta ledobni.
2/2 A kérdező kommentje:
Hát az enyém azt is ledobja, vagy még szorosabbra kéne kötni? Most hogy írtad, az jutott eszembe, hogy lehet lazábbra hagytam, de nem akarom annyira az állára szorítani. Hát majd próbálkozom még, de ha tényleg tél lesz, akkor muszáj lesz valamit kitalálni, nincs még sok haja sem ráadásul.
2013. okt. 1. 07:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!