182 ft-ért/darab sok az 56-os babaruha ára?
Figyelt kérdés
Csomagban adnám.2013. szept. 18. 10:22
1/7 anonim válasza:
Ha jó állapotban van szerintem nem sok ennyiért.
2/7 anonim válasza:
Szerintem sem sok, de kérdés az is, hogy hány darabot akarsz összecsomagolni. Mert hiába nagyon jó az ár, de mondjuk 100 darabot senki sem venne meg szerintem szívesen egybe
3/7 anonim válasza:
Sok mindentől függ. Ha vannak benne zoknik, sapik, kis cipők, és ezeket leszámítom, akkor igen, lehet hogy sokallanám az összeget.
Már láttam nem egy olyan csomit, ahol nagy betűkkel hirdették, hogy csak x Ft/db. Volt benne rengeteg zokni, bugyi (persze ez ilyen kis méretnél nincs), ... stb, és már egyáltalán nem érte meg megvenni.
4/7 anonim válasza:
Meg az is kérdés mi van benne pl zokni sapka, azok csak apróságok. Persze az is kell. Meg hogy hány db az is fontos, mert 56 os nem sokáig kell.
5/7 anonim válasza:
Természetesen nem sok. DE! Ha mondjuk teszel a csomagba 40 db-ot, de nekem abból 10 nem tetszik, másik 10-et meg nem használnék, akkor máris nem érné meg, mert a nyakamon lenne 20db 56-os újszülött cucc. Szóval ez sok mindentől függ.
6/7 anonim válasza:
Atol függ milyen állapotu ,és hány db 56 méretü babaruhárol beszélünk .
7/7 A kérdező kommentje:
Sok, 70 körül.
2013. szept. 18. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!